Massimo Savić - u perivoju Novih dvora bana Jelačića, Zaprešić

[OTKAZANO] Massimo Savić - u perivoju Novih dvora bana Jelačića, Zaprešić

Novi Dvori bana Jelačića, Zaprešić

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene putem www.entrio.hr bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja. Za ulaznice kupljene na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Napominjemo, povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

KONCERT JE OTKAZAN ZBOG NAJAVLJENOG LOŠEG VREMENA!

Važna napomena za sjedenje: Kod izbora ulaznice nije potrebno ostavljati sjedalo razmaka jer će organizator osigurati preporučenu fizičku udaljenost od svakog posjetitelja odnosno od grupe posjetitelja koja je zajedno kupila ulaznicu. Npr.: Ukoliko ste kupili četiri (4) ulaznice svi ćete sjediti zajedno, a ostali gledatelji će od vas biti na preporučenoj fizičkoj udaljenosti koju osigurava organizator razmještajem stolica. 


Zamislite predivnu toplu jesensku večer. Sjedite u perivoju s pogledom na dvorac prepušteni zvucima sjajne glazbe.
BAN. GLAZBA. USPOMENA. Tri riječi, jedna čarolija!

U perivoj Novih dvora prvi nam dolazi fantastični Massimo Savić. 
Koncert 26. rujna 2020. (19:00 h)  (novi termin: 03. listopada) ispred dvorca na otvorenom uz sjedenje i pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Turistička zajednica grada Zaprešića započinje s glazbeno-kulturnim ciklusom BAN. GLAZBA. USPOMENA. u Novim dvorima bana Jelačića.
Ovaj ciklus u nekoliko planiranih izdanja tijekom godine slavit će glazbu, kulturu i umjetnost u prekrasnom ambijentu perivoja ispred dvorca na posjedu Novih dvora.
Uz posebno osvjetljenje, sjajnu glazbu i još bolje umjetnike donosimo vam čarobne banske večeri u srcu Novih dvora!

Čast da prvi otvori ciklus koncertom 26. rujna pripala je fantastičnom Massimu Saviću koji će nas počastiti svojim bezvremenskim hitovima u jedinstvenom ambijentu Novih dvora bana Jelačića.

Massimo Savić jedan je od najcjenjenijih i najtraženijih glazbenika ovog podneblja. Svoj jedinstveni glazbeni pečat ostavio je već u osamdesetima, kroz radove s bendom Dorian Gray, a kasnije je pokrenuo izuzetno uspješnu samostalnu karijeru. Dokazao se kao vrstan interpret na albumima "Vještina" i "Vještina II", da bi sa pjesmom "Iz jednog pogleda" njegov uspjeh postao nezaustavljiv. Prvi put je samostalno nastupio u Areni Pula 2013., a album "Dodirni me slučajno" fanovi smatraju jednim od najboljih.
Massimo je dobitnik najvećeg broja nagrada Porin za mušku vokalnu interpretaciju i podjednako je cijenjen i od publike i od kritike.

Napomena: u slučaju lošeg vremena koncert će se održati 03. listopada, a svi posjetitelji će o tome biti obaviješteni mailom.

www.visitzapresic.hr

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Događaj se održava u smanjenom kapacitetu od 60%

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Propisan razmak između posjetitelja osigurava se sjedenjem i/ili barskim stolovima

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja

Preporučujemo nošenje zaštitne maske prilikom dolaska i odlaska s koncerta; kao i tijekom kretanja, do dolaska na označeno mjesto sjedenja.