Marko Dejanović - Stand Up Komedija @Klub Dubina Dubrovnik

Marko Dejanović - Stand Up Komedija @Klub Dubina Dubrovnik

location-iconKlub Dubina, Dubrovnik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Marko Dejanović - Stand Up Komedija @Klub Dubina Dubrovnik, 19.05.2023. u Klub Dubina, Dubrovnik

U petak 19.5. od 21h u Klubu Dubina u Dubrovniku bosanski komičar zagrebačke adrese Marko Dejanović priča sve najbolje što ima za reći. Na glasu kao najiskreniji komičar Balkana, komičar zvani #Panda najviše nasmijava pričama o braku, seksu i roditeljstvu. O Marku ćete na showu saznati kao o nijednom komičaru, ali će i on saznati ponešto o vama kroz česte razgovore s publikom. 

CIJENA ULAZNICE: 10 EUR
* Entrio.hr ticketing sustav prilikom kupnje naplaćuje dodatnu naknadu u iznosu od 1€ po ulaznici.

Fizička prodaja:
➡ TISAKplus Stradun, Placa 20 (Radno vrijeme svaki dan 7:00-24:00)
➡ Ghetaldus (Hotel Porto), Hrvatskog Crvenog Križa 49 (Radno vrijeme pon-pet 08:00-20:00 / sub 08:00-14:00)
➡ Na dan showa na ulazu (ako ostane mjesta)

Marko je zadnji put u Dubrovniku nastupao u prosincu 2022. na showu #DuplaDoza koji izvodi sa Goranom Vinčićem: 

Marko o sebi: Rođen sam 19.08.1982. u Banja Luci. Diplomirao novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Radio sam dugo kao novinar, prvo na televiziji, onda na portalima, na kraju šest godina kao novinar crne kronike u dnevnim novinama, reporter za tjednik. Osim toga, radio i kao autor satiričnih članaka, urednik i scenarist za NewsBar.

Muž doktorici i otac Nikole (rođ. 2017.), koji je još bez zanimanja.

Profesionalni komičar, stand up komedijom se bavim od listopada 2014. Do sada napravio dvije solo stand up predstave: “Prosti Faktori” (premijera 2017.) i “Brak, dijete i povremeni seks” (premijera 2020.) Dugo godina bio član redovne postave comedy cluba Studio Smijeha, sve do gašenja kluba, od 2020. suosnivač i član BIS comedy kolektiva te predsjednik udruge BIS comedy.

Osim komedijom, bavim se i književnošću, član sam Hrvatskog društva pisaca, autor dvije zbirka priča “Belzebubov notes” (Čekić, Beograd 2011.) i “Van Brloga” (2×2, Zagreb 2016.) te romana “Karte, molim!” (Sandorf, Zagreb 2015.). Za roman sam 2015. dobio godišnju nagradu Hrvatskog društva pisaca “Janko Polić Kamov” za književnu izvrsnost i inovativnost.

A osim svega toga, te meni plodne 2015. sam postao alumni Akademije za politički razvoj i član Hrvatskog društva pisaca.

Podijeli događaj: