Marko Dejanović-

[OTKAZANO] Marko Dejanović- "GREATEST HITS"

location-iconUrban caffe bar & pizzeria, Zagreb

Marko Dejanović-

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Marko Dejanović- "GREATEST HITS", 16.12.2023. - 17.12.2023. u Urban caffe bar & pizzeria, Zagreb

Čeka vas ono na što se ljudi najviše smiju i što najradije pričam. Bit će tu promišljanja o vezi, braku, očinstvu, svakako o seksu, bit će sigurno i poneka riječ o ovim našim prostorima, tzv. Balkanu, o mojim nedostatcima, o Bosancima i o našem načinu pričanja. 

Show neće trajati manje od sat i pol i ne više od dva sata (osim ako svi skupa poludimo).

Inače, ja sam 38-godišnji komičar, pisac i novinar, tata i muž, Bosanac i žitelj grada Zagreba, član osnivač BIS comedy kolektiva. Stand up komedijom se bavim više od šest godina, imam dvije solo predstave “Prosti Faktori” i “Brak, dijete i povremeni seks” te sam netom objavio svoj prvi comedy special.

Podijeli događaj: