MARCO MENDOZA BAND (U.S.A.) 9th Biggest Little Rock Festival

[OTKAZANO] MARCO MENDOZA BAND (U.S.A.) 9th Biggest Little Rock Festival

location-iconHard Place, Zagreb

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za MARCO MENDOZA BAND (U.S.A.) 9th Biggest Little Rock Festival, 12.06.2024. u Hard Place, Zagreb

Nakon dvije godine u Hard Place se vraća legendarni basista Marco Mendoza (ex Whitesnake, Thin Lizzy, Journey, Ted Nugent, Dead Daisies...) koji nas svakim svojim gostovanjem počasti sjajnom svirkom i još boljom zabavom. Stalni gost Najvećeg Malog Rock Kluba u Gradu (koji nam je prije par godina bio i kum kluba) ovaj put nastupa u sklopu devetog izdanja Biggest Little Rock Festivala što znači da će mu se na bini pridružiti još dva domaća izvođača. Kako je svaki put na Marcovoj svirci klub prepun publike i dobre svirke, preporučamo da svoju ulaznicu (KOJIH IMA OGRANIČENI BROJ) osigurate na vrijeme po pretprodajnoj cijeni od 12 €. Na dan su 15 €. Vrata u 20 h, svirka od 20.30h!

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.