Malo brodogradilište za velike igrače - ili kako biti profitabilan u Hrvatskoj, i to u brodogradnji.

Malo brodogradilište za velike igrače - ili kako biti profitabilan u Hrvatskoj, i to u brodogradnji.

Green Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Malo brodogradilište za velike igrače - ili kako biti profitabilan u Hrvatskoj, i to u brodogradnji., 19.03.2019. u Green Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

MBA Croatia najavljuje novo zanimljivo predavanje, 19.03.2019., u Kongresnom centru forum Zagreb s početkom u18 sati.

Predavanje drži gospodin Aljoša Pavelin, predsjednik Uprave i glavni izvršni direktor brodogradilišta "Viktor Lenac".

Tema predavanja je: "Malo brodogradilište za velike igrače – ili kako biti profitabilan u Hrvatskoj, i to u brodogradnji".

Kratki opis predavanja:

Vrućina, hladnoća, kiša, vjetar, prašina, buka…

Zvuči neugodno?

E pa, još je gore …

No, zato ovaj posao rade samo posebni ljudi. Ljudi koji su u stanju izdržati nedaće kako bi na kraju vidjeli rezultat svoga rada - zadovoljnog klijenta koji će se ponovo vratiti u brodogradilište. Priča o Brodogradilištu Viktor Lenac traje više od 120 godina, a pisale su je generacije upravo takvih, posebnih ljudi.

Može li se uopće poslovati pozitivno u brodogradnji?

Zašto ne treba miješati remonte i novogradnju?

Što je uopće remontna brodogradnja i kako se razlikuje, a gdje su sličnosti s ostalim brodogradilištima u Hrvatskoj?

Kakvo je tržišno okruženje na kojem posluje brodogradilište Viktor Lenac danas?

Koji je ključni Lenčev izazov danas i kakve su u tom smislu sličnosti s drugim brodogradilištima?

Što poduzimamo, kakvi su rezultati i kakva je uopće budućnost Lenca?

Dođite, poslušajte, pitajte …

Kratki CV predavača:

Voli izazovne sredine koje zahtijevaju korjenite promjene. Fokusiranjem na strategiju, transformaciju i razvoj poslovanja razmišlja i gradi dugoročno, ne zanemarujući važnost kratkoročnog rezultata. Tijekom 18 godina je aktivno sudjelovao u izgradnji ICT sustava u Hrvatskoj, na različitim tehničkim i upravljačkim funkcijama. Većinu svoje karijere je radio za HrvatskiTelekom gdje je stjecao i razvijao vještine rukovođenja u korporativnom okružju. Kao krunu svoje ICT karijere smatra osmišljavanje i podizanje telekomunikacijske mreže nove generacije za Metronet telekomunikacije.

U svibnju 2016. pridružuje se "Viktor Lencu" kao predsjednik Uprave i glavni izvršni direktor te započinje transformaciju Brodogradilišta. Njegov fokus je na postizanju održive profitabilnosti kroz veću produktivnost, strogu kontrolu troškova i novu radnu kulturu. Diplomirao je automatiku i robotiku na Sveučilištu u Splitu i završio EMBA studij na međunarodnoj poslovnoj školi IEDC na Bledu.

Vjeruje da su znanje, vrijedan rad i osobni integritet ključne osobine za istinski uspjeh.

Napomena:
Prijava sudjelovanja i moguće prikupljanje osobnih podataka izvršit će se u skladu s Direktivom 95/46/EZ i Uredbom (EZ) br. 45/2001. Obrada podataka bit će ograničena i korištena u svrhu potrebe organiziranja događanja, marketinških aktivnosti prema potencijalnim članovima i promoviranja aktivnosti MBA Croatia. Prijava na događaj i sudjelovanje na njemu podrazumijevaju i suglasnost s fotografiranjem te video i audio snimanjem, te korištenjem tako nastalih zapisa od strane MBA Croatia u svrhu promoviranja aktivnosti MBA Croatia. Pri ulasku u dvoranu posjetitelji će biti podvrgnuti siguronosnoj kontroli i provjeri ulaznice. MBA Croatia zadržava pravo odbiti ulazak pojedincima koji, iz bilo kojih razloga, ne prođu sigurnosnu provjeru ili ne posjeduju važeću kartu.