MAKE NYE GREAT AGAIN 2019

MAKE NYE GREAT AGAIN 2019

Discotheque Saloon, Zagreb

O događaju

RNB Confusion presents
Make NYE Great Again
NEW YEAR'S EVE PARTY 2019
SALOON (Tuškanac 1a, Zagreb)

Tko se sjeća legendarnih RNB Confusion dočeka Nove godine u Hypo centru i SC-u? Zajedno smo tulumarili u duhu New Yorka, Londona, Rio De Janeira, Las Vegasa i Amsterdama na najvećim novogodišnjim tulumima u Zagrebu.

LET'S MAKE NYE GREAT AGAIN

Za šestu po redu tematsku RNB Confusion novogodišnju proslavu odlučili smo se za novi venue kako bi osvježili naše druženje, pružili vam novi experience, približili vas samom centru grada što znači i jednostavniji prijevoz, dolazak, odlazak te nama i vama nametnuli nove izazove! Ove godine, mjesto zabave selimo u sami centar Zagreba, u legendarni zagrebački klub Saloon koji svojom lokacijom, bogatom prošlošću i velikom javnom garažom jamči još jednu nezaboravnu zabavu.

MUSIC POLICY (r'n'b, hip-hop, disco, mash up, house) 
Za odličnu atmosferu tijekom cijele večeri brinut će se poznati zagrebački DJ-i i resident DJ-i RNB Confusion večeri koji iduće godine slavi svoj 16. rođendan!

Info & rezervacije stolova: rnbconfusioncrew@gmail.com 

 

NAPOMENA:
- organizator zadržava pravo pregledavanja dokumenata na ulazu, zabranu ulaska te povrata novca u vrijednosti kupljene ulaznice osobama mlađima od 18 godina te zabranu ulaza onima koji na bilo koji način narušavaju javni red
- ulaznice su ograničene količinski, cijena raste nakon svakog rasprodanog kontigenta ulaznica ili vremenskog perioda
- ulaznice uključuju ulaz, piće se posebno plaća
- garderoba se posebno plaća