Maja Posavec - promocija LP-a Bye, bye Saturn

Maja Posavec - promocija LP-a Bye, bye Saturn

Lauba, Zagreb

Naziv Cijena Količina
Sjedenje

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

80.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Primijeni

{{promoCodeMessage}}

Načini plaćanja:

O događaju

VAŽNO: Koncert je odgođen i novi datum održavanja je 30.01.2022. Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko https://www.entrio.hr/refund web forme najkasnije do 01.12.2021.

U nedjelju 14. studenog u zagrebačkoj Laubi Maja Posavec s ponosom predstavlja svoju novu ploču Bye bye Saturn. U magičnom okruženju Laube uz pratnju vrsnih instrumentalista poznata kazališna i filmska glumica Maja Posavec pokazati će još jednom svoju kantautorsku snagu i veličinu.

"Koncert smo dugo čekali. Već neko vrijeme sviram sa glazbenicima: Jurica Štelma na kontrabasu, Mario Bočić na saksofonu i Borko Rupena na bubnjevima. Tu je naravno Ivan Kapec, gitarist s kojim konstantno surađujem i koji mi je pomogao u produkciji albuma. Bend se oformio za projekt “Večer s Leonardom Cohenom” i drago mi je da smo nastavili svirati i moj autorski materijal. S njima uspjevam ostvariti lakoću izvedbe u interpretaciji Cohena, kao i u mojim pjesmama." - predstavila nam je Maja svoj bend i najavila da je u pripremi je video za pjesmu “Bye bye Saturn” koji je radio Tomislav Šoban, a do kraja godine kao singl izlazi i pjesma “Sretna”.

A svi oni koji nam se pridruže na ovom svemirskom putovanju u Laubi moći će prvi kupiti ploču Bye, bye Saturn i to po promotivnoj cijeni, a dobiti će i priliku da im Maja ploču i potpiše.

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Ovaj događaj zahtijeva EU digitalnu covid potvrdu Pročitaj više

Događaj se održava u smanjenom kapacitetu od 50%

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Propisan razmak između posjetitelja osigurava se sjedenjem i/ili barskim stolovima

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja