Maja Posavec - promocija LP-a Bye, bye Saturn

Maja Posavec - promocija LP-a Bye, bye Saturn

location-iconVintage Industrial Bar, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Maja Posavec - promocija LP-a Bye, bye Saturn, 12.06.2022. u Vintage Industrial Bar, Zagreb

Koncert Maje Posavec - promocija vinila "Bye bye Saturn"- održati će se kako je i najavljeno 12. lipnja u sklopu festivala Femme nouvelle, ali na lokaciji - Vintage Industrial Bar - Ljetni vrt.
Ulaznice kupljene u pretprodaji za prijašnje datume i dalje vrijede.
Kao predgrupa, prije Maje Posavec nastupiti će mlada i talentirana - Nikolina Kovačević.

Cijenjena glazbenica i glumica Maja Posavec svoj hvaljeni studijski album "Bye bye Saturn" koncertno će promovirati na pozornicama u Zagrebu i Čakovcu gdje će još jednom pokazati svoju kantautorsku snagi u veličinu.

 

Uz nove pjesme s albuma Bye, bye Saturn Maja će publici prikazati presjek svog glazbenog putovanja, pa će se na repertoaru naći i pjesme koje izvodu u sklopu programa Večer s Cohenom, pjesme koje su obilježile njezinu suradnju s Nenadom Borgudanom i grupom Detour kao i njezine starije autorske pjesme te neki coveri koji joj glazbeno, ali i životno puno znače.

 

"Radujemo se koncertima. Već neko vrijeme sviram s glazbenicima: Jurica Štelma na kontrabasu, Mario Bočić na saksofonu i Borko Rupena na bubnjevima. Tu je naravno Ivan Kapec, gitarist s kojim konstantno surađujem i koji mi je pomogao u produkciji albuma. Bend se oformio za projekt “Večer s Leonardom Cohenom” i drago mi je da smo nastavili svirati i moj autorski materijal. S njima uspijevam ostvariti lakoću izvedbe u interpretaciji Cohena, kao i u mojim pjesmama." - rekla je Maja.

 

Master vinila je radio Višeslav Laboš, prijatelj, producent i stručnjak za vinile. A najbolji način da publici prikaže svoja djela zasigurno je nastup uživo, stoga Maja sve poziva da joj se pridruže u CZK-u Čakovec.

 

"Album je na digitalnim servisima izašao prošle godine. Sada imamo i ploču koja je predivna. Za dizajn se pobrinuo Plac studio, a fotografiju je radila Vesna Zednik. Nadam se da tako predivno i zvuči, budući da ne mogu slušati svoje uratke jednom kad su gotovi, prepuštam drugima da ju preslušaju. Kada sam bila u Karlovim Varyma na premijeri filma Zbornica, saznala sam da nije tako rijetko da glumci ne mogu gledati svoje filmove na premijerama, znaju da nema više natrag. " - otkrila nam je Maja Posavec koja je s nestrpljenjem dočekala da svoj prvi vinil konačno primi u ruke.

Podijeli događaj: