Magic Leon Show u Križevcima

Magic Leon Show u Križevcima

location-iconVelika dvorana Hrvatskog doma u Križevcima, Križevci

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Magic Leon Show u Križevcima, 19.03.2023. u Velika dvorana Hrvatskog doma u Križevcima, Križevci

Pobjednik 9. sezone Supertalenta Magic Leon dolazi po prvi puta u Križevce! Sa svojim spektakularnim nastupom, Magic Leon će nastupiti u nedjelju, 19. ožujka s početkom u 17 sati u Velikoj dvorani Hrvatskoga doma Križevci.

   

Energičan, zabavan i komičan nastup donijet će i poznatu maramu Bjelku koja će vas ostaviti bez daha svojim plesnim pokretima. "Magic Leon Show" prigodan je za svu publiku, od 5 do 105 godina. Trikovi ovog mladog mađioničara jedinstveno su iskustvo, drugačije od mađioničarskih točaka koje smo dosad imali prilike gledati. Uz to, u Leonovim točkama publika uglavnom ima glavnu ulogu, te je često i glavna zvijezda pojedinačnih izvedbi.

Leon i Bjelka  

Magic Leon će vas sa svojim zabavnim programom za djecu ali i odrasle, uveseliti i nasmijati do suza. Ukoliko želite doživjeti sat vremena neprestanog smijeha, postati glavna zvijezda večeri i upoznati specijalnu gošću pod imenom Bjelka, požurite po svoje ulaznice i zauzmite najbolja mjesta u Velikoj dvorani Hrvatskoga doma Križevci!

Podijeli događaj: