M. Varga: Kako zaraditi na internetu

M. Varga: Kako zaraditi na internetu

location-iconPoduzetnički inkubator Osvit, Donji Miholjac

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za M. Varga: Kako zaraditi na internetu, 07.05.2013. u Poduzetnički inkubator Osvit, Donji Miholjac

Prvo sam htio napisati kako mislim pomoći mladima da osiguraju perspektivu. Ali kako sam održao predavanje u Đakovu na kojem su prisutni bili oduševljeni, počeli su pljuštati pozivi.

Stoga Vas pozivam na besplatno predavanje: ‘Kako zaraditi na internetu’

Pokazat ću primjere kako s malo predznanja, ali uloženim trudom i vremenom u stjecanje znanja možete dobro zaraditi.

M. Varga

------------------------------------------------------------

Miroslav je diplomirao na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu 1985. godine. Nakon toga radio je u nizu tvrtki na različitim poslovima. Apsolvirao je dva poslijediplomska studija i sada radi kao SEM u tvrtki Escape d.o.o. iz Osijeka

Cijelo vrijeme studija i radne karijere fasciniran je računalima i njihovim mogućnostima. Iskustva ima u radu s CAD/CAM aplikacijama, matematičkim i web aplikacijama. Razvio je nekoliko modula koji se koriste kao dopunska ponuda pri kupnji CAD/CAM software.
Ima bogato iskustvo vezano uz Internet, a poglavito u područjima integriranja on-line i off-line odziva internetskih marketinških kampanji.
Miroslavovo rješenje je na 4. Web::Strategiji nagrađeno Zlatnom nagradom Web::Strategije (kategorija: Zlatna web marketing kampanja za 2008. godinu).
Osim toga, njegov osobni projekt "Vanity", dobio je Zlatnu nagradu Web::Strategije i 2010. godine, za inovativan pristup AdWords oglašavanju - odbor ga je odlučio nagraditi upravo zato što smatra da u promicanju poslovanja ne treba bježati od ideja koje su uspjele vani, ako su prilagođene posebnostima i moguće ih je realizirati na domaćem tržištu.

 

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.