Luce na Impulse festivalu

Luce na Impulse festivalu

Botel Marina, Rijeka

O događaju

LUCE (Zagreb)
četvrtak, 25. 10. 2018. @botel Marina od 20h
ulaznice:35/55kn
napomena:
Broj ulaznica za koncert ograničavamo na stotinu zbog atmosfere i kapaciteta prostora botela.
prodajna mjesta: Dallas Music Shop Rijeka, sustav Entrio https://bit.ly/2NHbeaH

Koncertna promocija albuma „Susret“ na Botelu Marina.

LUCE (Zagreb)
https://www.facebook.com/LUCEofficial
https://www.youtube.com/channel/UCoPK1095JmgBBw4qBqdLnFg

Povodom 5. izdanja festivala u pet tjedana pripremamo pet koncerata i promocija albuma!
Drugi od velike petorke održat će se na Botelu Marina, odabranoj plutajućoj pozornici – intimnoj kulisi magičnom vokalu jedne od vodećih protagonistica mlađe generacije hrvatske kantautorske scene. LUCE, punim imenom Lucija Ćustić, za Impulse festival nastupit će uz pratnju benda i svojom jedinstvenom interpretacijom i impresivnim vokalom osvojiti stotinu najsretnijih.

„Neovisno o glazbenom žanru, uho će mi uvijek najprije izoštriti i doživjeti pomalo sjetne, melankolične, molske note“, kaže za svoj senzibilitet mlada kantautorica koja nas je osvojila EP-em „U bojama“ izdanim u jesen 2015., nakon čega je uslijedio prvi solistički koncert u rasprodanom Malom pogonu Tvornice, poziv glazbene dive Josipe Lisac za gostovanjem na tradicionalnom koncertu u čast Karlu Metikošu, nominacija za Best Music Act 2016. na MTV Adria, a iste godine u ruke joj je predana i nagrada Hrvatskog radija za kantautoricu godine u Music Pubu Zlatka Turkalja.

Ove jeseni, s prvim samostalnim dugosvirajućim albumom „Susret“, LUCE će nam predstaviti i potvrditi raskoš jedinstvena talenta. U pet godina rada stvorila je respektabilan repertoar: „Možda mi“, „Na oblaku“, „Nakon dana tog“ , „Sama ostajem“ postali su njezine prve koncertne uspješnice, ali i nedavni singlovi poput „Vraćam se“ (2018.), „Bar još tren„, „Otkucaji„ i posljednja „Još i sad„ nastavljaju prepoznatljiv umjetnički stil talentirane kantautorice, koja potpisuje tekstove i glazbu. Posve iskrena, slojevita i kompleksna emotivna izvedba već ju je lansirala u vodeće majstorice domaće scene stoga ne propustite koncert u Rijeci!

Impulse je klupski festival koji spaja niz riječkih gradskih lokacija s misijom promocije urbane kulture: glazba će biti posvuda od 13. listopada do 10. studenog 2018. u organizaciji Distune Promotiona i Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci.