Entrio

Luce na Impulse festivalu

Luce na Impulse festivalu

Botel Marina, Rijeka

Naziv Cijena Količina
Luce na Impulse festivalu
35.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn

Načini kupnje:

O događaju

LUCE na Impulse festivalu | 25. 10. 2018. od 20h
Koncertna promocija albuma „Susret“ na Botelu Marina
Povodom 5. izdanja festivala u pet tjedana pripremamo pet koncerata i promocija albuma!
Drugi od velike petorke održat će se na Botelu Marina, odabranoj plutajućoj pozornici – intimnoj kulisi magičnom vokalu jedne od vodećih protagonistica mlađe generacije hrvatske kantautorske scene. LUCE, punim imenom Lucija Ćustić, za Impulse festival nastupit će uz pratnju benda i svojom jedinstvenom interpretacijom i impresivnim vokalom osvojiti stotinu najsretnijih.

„Neovisno o glazbenom žanru, uho će mi uvijek najprije izoštriti i doživjeti pomalo sjetne, melankolične, molske note“, kaže za svoj senzibilitet mlada kantautorica koja nas je osvojila EP-em „U bojama“ izdanim u jesen 2015., nakon čega je uslijedio prvi solistički koncert u rasprodanom Malom pogonu Tvornice, poziv glazbene dive Josipe Lisac za gostovanjem na tradicionalnom koncertu u čast Karlu Metikošu, nominacija za Best Music Act 2016. na MTV Adria, a iste godine u ruke joj je predana i nagrada Hrvatskog radija za kantautoricu godine u Music Pubu Zlatka Turkalja.

Ove jeseni, s prvim samostalnim dugosvirajućim albumom „Susret“, LUCE će nam predstaviti i potvrditi raskoš jedinstvena talenta. U pet godina rada stvorila je respektabilan repertoar: „Možda mi“, „Na oblaku“, „Nakon dana tog“ , „Sama ostajem“ postali su njezine prve koncertne uspješnice, ali i nedavni singlovi poput „Vraćam se“ (2018.), „Bar još tren„, „Otkucaji„ i posljednja „Još i sad„ nastavljaju prepoznatljiv umjetnički stil talentirane kantautorice, koja potpisuje tekstove i glazbu. Posve iskrena, slojevita i kompleksna emotivna izvedba već ju je lansirala u vodeće majstorice domaće scene stoga ne propustite koncert u Rijeci!

Broj ulaznica za koncert ograničavamo na stotinu zbog atmosfere i kapaciteta prostora botela.
Cijena ulaznice iznosi 35 kuna u pretprodaji i 55 kuna na ulazu u Botel Marina.
Prodajna mjesta: Entrio.hr i Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2A)

Impulse je klupski riječki festival koji spaja više gradskih lokacija s misijom promocije urbane kulture:
glazba će punih pet tjedana biti posvuda u organizaciji Distune Promotiona i Studentskog kulturnog centra (SKC) Sveučilišta u Rijeci.