Love International 2018

Love International 2018

The Garden Tisno, Tisno

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Love International 2018, 27.06.2018. u The Garden Tisno, Tisno

 Love International se po treći put vraća u Hrvatsku, a u The Garden Resortu u Tisnom na rasporedu je od 27. lipnja do 4. srpnja 2018. U tjedan dana spaja festival i odmor u jedno sjajno iskustvo, a intimniji događaj ograničio je svoj kapacitet na 2500 ljudi.
Najnoviji lineup otkriva filozofiju festivala koji kreira svoj program dovodeći neke od najboljih svjetskih DJ-eva, producenata, izdavačkih kuća, kolektiva, a ne najvećih imena. Organizatori su složili jedan od najboljih popisa izvođača koji okuplja glazbene istomišljenike iz cijelog svijeta te ih poziva na zajedničko druženje u komadiću raja u Tisnom. Ove godine u Tisno dolaze Four Tet, Floating Points, Hunee, Bicep, a priključuje im se Midland, Gerd Janson, Young Marco, Horse Meat Disco, DJ Tennis, Palms Trax, Call Super, Crazy P Soundsystem, Paranoid London DJ Set, Job Jobse, Rub N Tug, The Unabombers, Moxie, Ata, Paramida, PBR Streetgang i mnogi drugi.

* * VAŽNA NAPOMENA * *
*Ulaznice vrijede isključivo za EX-YU građane, odnosno građane sljedećih zemalja: Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora i Kosovo. Na glavnom festivalskom ulazu potrebno je pokazati važeći dokument o prebivalištu u jednoj od navedenih zemalja, a u suprotnom ulaznica nije važeća. 
*Ulaz je dozvoljen osobama iznad 18 godina, osim ako nisu u pratnji roditelja ili skrbnika.

* * IMPORTANT NOTE * *
*Tickets are valid exclusively for EX-YU citizens, from following countries: Slovenia, Serbia, Croatia, Bosnia and Herzegovina, Macedonia, Montenegro, Kosovo. Valid identification document from the mentioned countries will be checked at the entrance, otherwise ticket will not be valid.
*Attendees must be 18+ unless accompanied by a parent or legal guardian.