Love International 2017

Love International 2017

The Garden Tisno, Tisno

O događaju

Ovog ljeta Love International Festival započeo je novu glazbenu pustolovinu na moru, nastavljajući naslijeđe kultnog The Garden Festivala. Rasprodano prvo izdanje privuklo je oko 2500 zaljubljenika u glazbu iz cijelog svijeta, a nova era se nastavlja već idućeg ljeta. Od 28. lipnja do 5. srpnja 2017. u tjedan dana odmora praćenog glazbenom pozadinom posjetitelji će moći uživati u komadiću raja u The Garden Resortu u Tisnom. Objavljen je prvi val imena, a uz sjajnu postavu svjetski poznatih izvođača, na rasporedu su i novi talenti.
The Black Madonna u svom rasponu od disca do techna pršti energijom koja ispuni cijeli prostor, a jedna od najboljih izvođačica 2016. godine idućeg ljeta prvi put dolazi na Love International Festival. Palms Trax iz Detroita donosi jednako jaku vibru, a priključit će im se i Optimo, iza kojeg stoji dvojac Twitch i Jonnie Wilkes poznati po svojim Optimo večerima na kojima miješaju techno, electro, rock i puno više od toga. Paranoid London donosi svoju eklektičnu house selekciju, a tu je i Jazzanova, berlinski kolektiv koji stvara glazbenu magiju u klubovima i na festivalima sa svojom etiketom Sonar Kollektiv koja je jedna od najcjenjenijih u Europi. Još jedan debitantski nastup je i onaj Leona Vynehalla koji dobiva hvalospjeve za svoja house, techno, disco, funk, hip-hop i soul izdanja na etiketama 3024, Rush Hour i Running Back, a Mood II Swing donose mnoštvo house akcije u Tisno. Tim Sweeney i njegova tjedna emisija Beats In Space inspirira slušatelje diljem svijeta, a Honey Soundsystem je DJ kolektiv iz San Francisca kojeg čine Jason Kendig, Jacob Sperber aka Jackie House, Josh Cheon i Robot Yang aka Beziér. Honey Dijon iz Chicaga vrti house, disco, tech-house, kao i tribal, funk i soul, a DJ Nature donosi desetljeće iskustva na festival. Hipnotična žanrovska širina koju će predstaviti Call Super, a može se naći i na njegovom albumu “Suzi Ecto”, donosi novu dinamiku na Love International Festival.
Ben UFO i Craig Richards njeguju dugo prijateljstvo s Love International Festivalom i The Gardenom u Tisnom što znači da se dvojac opet vraća, nakon prošlogodišnjeg zajedničkog nastupa u Barbarelli koji je označio jedan od vrhunaca festivala. House i disco kraljevi Horse Meat Disco se također vraćaju, kao i jedan od ikona UK house scene Felix Dickinson, a tu je i neizostavni Eric Duncan. Svima se priključuju i Begin, Gideon i Linkwood.
Love International Festival pod vodstvom Team Love ekipe i Dave Harveya i Tom Painea najnoviji je dodatak festivalskoj ponudi u regiji, a odabirom imena dvojac predstavlja najbolje od cijelog underground spektra izvođača koji su zaduženi za zvučnu kulisu festivala.
Uz glavnu pozornicu, tu je i ona odmah uz more, kao i uz masline, a upravo je Olive Grove mjesto koje uz posebno uređenje predstavlja neke od najboljih imena i labelova. Love International ugošćuje i potpuno novi projekt jutarnjih akustičnih svirki uz more Sunrise Sessions, kao i mnoštvo party brodova na moru i nezaboravne zabave u klubu na otvorenom Barbarella’s, jednom od najboljih svjetskih klubova.

 

* * VAŽNA NAPOMENA * *
*Ulaznice vrijede isključivo za EX-YU građane, odnosno građane sljedećih zemalja: Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora i Kosovo. Na glavnom festivalskom ulazu potrebno je pokazati važeći dokument o prebivalištu u jednoj od navedenih zemalja, a u suprotnom ulaznica nije važeća. 
*Ulaz je dozvoljen osobama iznad 18 godina, osim ako nisu u pratnji roditelja ili skrbnika.

* * IMPORTANT NOTE * *
*Tickets are valid exclusively for EX-YU citizens, from following countries: Slovenia, Serbia, Croatia, Bosnia and Herzegovina, Macedonia, Montenegro, Kosovo. Valid identification document from the mentioned countries will be checked at the entrance, otherwise ticket will not be valid.
*Attendees must be 18+ unless accompanied by a parent or legal guardian.