Love International 2016

Love International 2016

The Garden Tisno, Tisno

O događaju

Ulaznice će nakon 26.06. biti moguće kupiti u box officeu na ulazu u festival. 
Love International
festival ove godine nastavlja naslijeđe kultnog The Garden Festivala koji je pokrenuo pravu glazbenu revoluciju na hrvatskoj obali, a prvi strani festival elektronske glazbe stavio je našu zemlju na festivalsku kartu svijeta. Novo poglavlje počinje 29. lipnja i traje do 6. srpnja 2016., lokacija je komadić raja u The Gardenu u Tisnom, a intiman festival okružen šumom i prekrasnim morem smjestio se u skrivenom zaljevu.

Love International privlači raznoliku publiku iz svih dijelova svijeta na odličnu kombinaciju odmora i zabave. Puni lineup između ostalih čine Eats Everything, Bicep, Jackmaster, Roman Flugel, Axel Boman, Young Marco, Harri & Domenic, Jennifer Cardini, Luke Solomon. Tijekom dana festival pruža odmor pod suncem, ugodne noći pod zvijezdama u donose energiju i odličnu zvučnu kulisu. Festivalski recept i ovaj put će sačinjavati 3 pozornice na otvorenom, kao i zabave na brodovima Argonaughty i Arbiana koje se održavaju dva puta dnevno, uz klub na otvorenom Barbarella's, u Uvali Prosika udaljenoj 10 minuta od festivalske lokacije, koji je domaćin neizostavnih after partyja.--

* * VAŽNA NAPOMENA * *

*Zbog niže cijene Ex-Yu ulaznica, na ulazu će se provjeravati Osobne iskaznice ili putovnice. Samo posjetiteljima iz Ex-Yu zemalja sa Važećim dokumentom (posjetitelji iz: Slovenija, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonia, Crna Gora i Kosovo) će biti omogućen ulazak na festival sa jeftinijim ulaznicama.
*Ulaz je dozvoljen osobama iznad 18 godina, osim ako nisu u pratnji roditelja ili skrbnika.

 

* * IMPORTANT NOTE * *

*Due to lower ticket prices for EX-YU citizens, ID cards/passports will be checked at the festival entrance. Only EX-YU citizens with valid ID (citizens of: Slovenia, Croatia, Serbia, Bosnia and Herzegovina, Macedonia, Montenegro and Kosovo) will be granted admission with special tickets.
*Attendees must be 18+ unless accompanied by a parent or legal guardian.

 

#fest16

#tisno