Lovci na snove - LOFT

Napomena

Ovo je sadržaj na zahtjev, što znači da ćeš sadržaj moći gledati u ograničenom vremenskom razdoblju od 48 sati nakon uspješne kupovine.
Naziv Cijena Količina
VIP

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

300.00 kn
Ulaznica za sve predstave festivala (12 predstava) svih šest tjedana. Predstava Lovci na snove na Entrio platformi moći će se pogledati od 01.05. u 19h, do 07.05.
Program za djecu i mlade

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

150.00 kn
Ulaznica vrijedi za sve predstave u programu za djecu i mlade (6 predstava) svih šest tjedana. Svaku predstavu možeš pogledati više puta. Predstava Lovci na snove na Entrio platformi moći će se pogledati od 01.05. u 19h, do 07.05.
Večernji program

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

150.00 kn
Ulaznica vrijedi za sve predstave večernjeg programa (6 predstava) svih šest tjedana. Svaku predstavu možeš pogledati više puta. Predstava Lovci na snove na Entrio platformi moći će se pogledati od 01.05. u 19h, do 07.05.
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Primijeni

{{promoCodeMessage}}

Načini plaćanja:

  • Kartično plaćanje

O događaju

Kroz magičnu inovativnu koreografiju pokreta, predmeta i zvuka Lovci na snove predstavljaju vožnju karuselom po dječjem snivanju koja svoju publiku uči zapamtiti, analizirati i prihvatiti svoje snove ma kakvi oni bili, jer se iza snovitih slika kriju upravo njihove vlastite misli, želje i strahovi. Lovci na snove odgovorno tvrde da prihvatiti i zavoljeti svoje snove znači prihvatiti i zavoljeti samoga sebe – onakav kakav jesi!

LOVCI NA SNOVE: Neven Matoša i Bruno Kontrec, ARHITEKTICA SNOVA: Morana Dolenc, SPIRITUS MOVENS LOVACA NA SNOVE: Petra Prša, ANALITIČARKA SNOVIDBENIH PROCESA: Anja Pletikosa, TVORAC ŠUMOVA, TONOVA I ZVUČNE KULISE SNOVA I SVIJETA IZVAN NJIH: Luka Vrbanec, TVORAC REALNIH I IMAGINARNIH OSVJETLJENJA SNOVA: Ivan Štrok

VIŠE O PREDSTAVI

...

MALI FESTIVAL jedinstvena je vrsta online kazališnog festivala koji se održava od 1.svibnja do 12.lipnja 2021. Tijekom tog razdoblja iz udobnosti svoga doma i samo u vrijeme koje tebi odgovara, pogledaj vrhunske predstave nezavisnih kazališta.

VIŠE O MALOM FESTIVALU