London Calling Comedy: Ron Vaudry, Sully O'Sullivan & Javier Jarquin

London Calling Comedy: Ron Vaudry, Sully O'Sullivan & Javier Jarquin

location-iconBotel Marina, Rijeka

London Calling Comedy: Ron Vaudry, Sully O'Sullivan & Javier Jarquin

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za London Calling Comedy: Ron Vaudry, Sully O'Sullivan & Javier Jarquin, 21.02.2024. u Botel Marina, Rijeka

Oduševljeni smo i ponosni što smo u proteklih desetak godina u Hrvatsku i širu regiju doveli velike zvijezde svijeta komedije poput Jimmyja Carra, Dylana Morana, Daniela Slossa, ali ipak, koliko god je divno ispuniti velika mjesta, ne možemo zaboraviti kako je sve počelo.

Prije trinaest godina pokrenuli smo projekt London Calling Comedy Club. Cilj mu je bio donijeti tipičnu atmosferu londonske comedy club scene hrvatskoj publici, s postavom od više komičara  u jednoj večeri. Projekt je trajao pet velikih godina, s brojnim komičarima iz londonskih klubova - svih nacionalnosti i iz svih slojeva društva koji su nastupili u intimnom ozračju pozornica diljem regije.

Među svim tim imenima posebno se ističe  jedno, ime komičara koji je s nama od samog početka, a sada 'vješa kopačke o klin'. Nakon čak četrdeset i pet sjajnih godina nastupa po klubovima diljem svijeta kultni kanadski komičar Ron Vaudry odlazi u mirovinu, te smo mu htjeli ponuditi priliku da baš kod nas u Hrvatskoj simbolično završi svoju karijeru. 

Dakle, brišemo prašinu s programa London Calling i organiziramo malu oproštajnu turneju za Rona, koji će proći cijeli put od Vancouvera da bi nastupio u Zagrebu i Rijeci, posljednja dva nastupa svoje komičarske karijere. U postavi uz Rona Vaudryja su Javier Jarquin i Sully O’Sullivan, njegovi kolege iz programa London Calling Comedy Club. Iako pripadaju mlađoj generaciji, ovim komičarima sigurno ne nedostaje iskustva i zaokružit će ovo posebno izdanje London Callinga.

Londonski komičarski klubovi intimne su oaze humora u koje ljudi bježe od briga svakodnevice s ciljem da pronađu malo mira i dobrog raspoloženja. Osigurajte svoje mjesto u našem malom putujućem londonskom klubu na vrijeme! 

Ova sjajna komičarska ekipa stiže u Zagreb, Pri Nami (Zakmardijeve stube 4) u ponedjeljak 19. veljače, a u srijedu 21. veljače u jedinstveni Botel Marina u Rijeci. Ulaznice za oba howa dostupne su na Entrio.hr te Entrio prodajnim mjestima.

Podijeli događaj: