Ljetno Yammatovo u Šibeniku: Jinx, Opolopo, Nipplepeople & Yammat DJs

Ljetno Yammatovo u Šibeniku: Jinx, Opolopo, Nipplepeople & Yammat DJs

location-iconTvrđava Sv. Mihovila, Šibenik, Šibenik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Ljetno Yammatovo u Šibeniku: Jinx, Opolopo, Nipplepeople & Yammat DJs, 14.08.2017. - 15.08.2017. u Tvrđava Sv. Mihovila, Šibenik, Šibenik

LJETNO YAMMATOVO STIŽE U ŠIBENIK!

Nakon prvog Yammatova s Marcom Almondom, drugog Yammatova s grupom ABC i simfonijskim orkestrom pod ravnanjem Oskarovke Anne Dudley vrijeme je za prvo ljetno Yammatovo na jednoj od apsolutno najljepših koncertnih lokacija u Hrvatskoj, ali i šire.

Na šibenskoj ljepotici, tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku, u ponedjeljak 14.08.2017. s početkom u 21 sat održat će se jedan od najzanimljivijih ovoljetnih tuluma - ljetno Yammatovo!
Pod zvjezdanim nebom Sv.Mihovila sve generacije posjetitelja moći će uživati u glazbi Jinxa, Nipplepeoplea, Opolopa i Yammatovih DJ-eva.

PRVO LJETNO YAMMATOVO: JINX, OPOLOPO, NIPPLEPEOPLE & YAMMAT DJs

Jinx, najpoznatiji hrvatski pop sastav predstavit će svoj novi album naziva Pogrebi&pomiriši, ali će i zabavljati publiku sa svojim legendarnim pjesmama poput “Smijem se“, "Bye bye baby bye", "Tamo gdje je sve po mom" i mnogim drugim hitovima.

Nipplepeople je mlada elektropop grupa koju čini tajanstveni zamaskirani dvojac. Njihove pjesme “Sutra“ i “Frka“ nalaze se na top ljestvicama najslušanijih pjesama, a njihovi koncerti pune dvorane i festivale diljem regije, ali i šire.

Svjetski poznati švedski producent & remixer Opolopo vrtit će samo za ljetno Yammatovo pomno odabranu i priređenu live fuziju funka, disca i elektra. Prepoznat ćete zvukove Princea, Herbieja Hancocka, The Jacksonsa & svih velikana disco-funk ere u potpuno novim Opolopo aranžmanima i remixevima uz koje ćete se rasplesati do ranih jutarnjih sati.

Pridruži nam se, postani Yammatovac i doživi ljeto na Yammatovski način.

VIDIMO SE NA PRVOM LJETNOM YAMMATOVU!

Jinx, Nipplepeople, Opolopo i Yammatovi dj-evi čekaju te na tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku na prvom Ljetnom Yammatovu.

Jer kad krene frka, zaljubit ćeš se sutra i tvoja avantura počinje!

Podijeli događaj: