Ljetno Kino Korčula: Ante Travizi -

Ljetno Kino Korčula: Ante Travizi - "Nit' ora nit' kopa" Stand-up Show

location-iconLjetno Kino Korčula, Korčula

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Ljetno Kino Korčula: Ante Travizi - "Nit' ora nit' kopa" Stand-up Show, 24.08.2022. u Ljetno Kino Korčula, Korčula

Komičari SplickeScene i ovog lita donose stand-up u korčulansko Ljetno Kino, a ovom prilikom družit ćemo se na izvedbi prvog one man showa Ante Travizija "Nit' ora nit' kopa"!

Cijena ulaznice: 50kn
* Entrio.hr ticketing sustav prilikom kupnje naplaćuje dodatnu naknadu u iznosu od 5kn po ulaznici.znice: 50kn
 
Ljetno Kino Korčula // srijeda 24.08 u 21h // vidimo se!
 
FIZIČKA PRODAJA:
 Na ulazu pola sata prije početka showa

Više o Anti -> VIDEO

Ante Travizi je 20 i desetogodišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Nakon kratkih 8 godina studiranja je shvatio da to ipak nije za njega. Svoj staž je punio radeći u turizmu što je poprilično neuobičajeno za jednog Dalmatinca. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ima strah od malih porcija u restoranu. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja će imati kebab jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života. Od studenog 2021. Antu možete gledati i na malim ekranima kao kandidata RTL-ovog showa "Direktor svemira", hrvatske inačice britanskog Taskmastera.

VAŽNA INFORMACIJA:
Ne vršimo rezervacije ulaznica već samo pretprodaju. Sve ulaznice kupljene u pretprodaji/na ulazu imaju sigurno sjedeće mjesto bez obzira na vrijeme dolaska na show. Nema rezervacije stolova, sjeda se po redoslijedu dolaska.

INFORMACIJE ➡ [email protected]

foto: Nikola Radovani

Podijeli događaj: