Live stream Opći KRiP #96

Live stream Opći KRiP #96

O događaju

Prijava odn. registracija za Live stream Opći KRiP #96, 20.11.2022.

KRiP kviz je projekt na zagrebačkoj pubkvizaškoj sceni koji je pokrenula profesionalna ekipa s dugogodišnjim iskustvom organizacije i kreacije kvizaškog programa u Zagrebu, ali i diljem Hrvatske. Pridružite nam se na uzbudljivoj i napetoj, pristupačnoj ali dovoljno izazovnoj kvizaškog zabavi ne samo za iskusnije ekipe nego jednako tako i za novopečene, znatiželjne entuzijaste.

Tijekom pandemije u našu ponudu uvrstili smo i online kvizove koje još uvijek možete zaigrati s nama! S početkom u 20:00 sati održat će se Live stream Opći KRiP, naš online kviz općeg znanja, koji možete odigrati iz udobnosti vaših domova i spojiti se s prijateljima ili obitelji iz bilo kojeg dijela svijeta. Nakon što uplatite kotizaciju, na mail ćete dobiti materijale za igru - link na dva obrasca za igru i link na kanal za prijenos kviza.

UKRATKO:
originalan i zabavan kviz općeg znanja i kulture
fenomenalan nagradni fond za najsretnije
1-5 članova u ekipi
naplata: isključivo preko Entrija
prijave traju do 20:00 sati na dan kviza

CIJENE ULAZNICA:
-ekipna ulaznica: 50kn (6,64 EUR)

VAŽNO:
Vaši podaci koristit će se isključivo za vođenje evidencije, komunikaciju i slanje materijala za igru te neće biti korišteni u druge svrhe.

U slučaju otkazivanja sudjelovanja vaše ekipe na live stream kvizu ne postoji opcija povrata novca – u slučaju da je riječ o višoj sili, vaše kotizacije prebacit ćemo na buduće kvizove u KRiP-ovoj organizaciji no obavezno molimo da se u tom slučaju javite na [email protected]

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja, javite nam se na [email protected]

Veselimo vam se 😊

Više o KRiP-u:
https://krip.com.hr/