Live Band

Live Band "NOVA VRATA"/ 10.05.2024. @ METROPOLIS CLUB

location-iconMetropolis Music & Billiards Club, Zagreb

Live Band

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Live Band "NOVA VRATA"/ 10.05.2024. @ METROPOLIS CLUB, 10.05.2024. - 11.05.2024. u Metropolis Music & Billiards Club, Zagreb

Dragi ljubitelji novog vala osamdesetih,

Pripremite se za koncert vaših snova u klubu METROPOLIS, jer 10. 05. 2024. godine, band Nova Vrata uz NOVI VAL dolazi u grad Zagreb, ponovno u klub Metropolis, kako bi vam prezentirali  naučeno glazbeno gradivo ispočetka.

Ako tražite kombinaciju "mi volimo svirati, i uz to nudimo pravi opušteni show", onda ste na pravom mjestu.

Ovaj band je sjećanje na osamdesete kad da su ovi dečki opušteno uzeli instrumente u ruke prvi put i rekli: "Ajmo, idemo stvoriti kaos!"

Ali, budite bez brige, jer njihov neizmjerni i još uvijek nerealizirani potencijal glazbenog talenta nadopunjava  se njihovim nevjerojatnim entuzijazmom i improvizacijama sviranja.

Njihov moto? "Mi sviramo NOVI VAL, a vama kak bude!"

Novi val….. Kao posebna priča, način razmišljanja, stil života.

Opušteno , veselo, nepretenciozno….  

Očekujte nekoliko obrata u pjesmama koje možda nekada nećete moći prepoznati, ali ćete se sigurno dobro zabaviti gledajući ih kako se trude.

Da stvar bude bolja (ili gora, ovisno o vašem ukusu), imamo i DJ-a Sisha koji će prije i poslije koncerta puštati hitove novog vala tako da vaše glazbeno iskustvo neće biti potpuno izgubljeno.

Nema rezervacija, jer, iskreno, tko ne bi rezervirao ulaz za ovakav spektakl?

Ulaznice? Ulaznice sa ovakav show kupite u sustavu ENTRIO.HR po cijeni od 5 eura ( uključujući proviziju od Entrio sustava) a za tih 5 eura očekuje vas i piće dobrodošlice na ulazu od MEDICE, BOROVNICE, VIŠNJE, LOZE, TRAVARICE, PELINKOVCA za želudac.

Tko god da uđe u Metropolis klub sa ulaznicom od ENTRIO.HR sustava zaslužuje piće kratko a možda i dva.

Samo dođite spremni smijati se i plesati kao da nikad niste prije!

Spremite se za večer koju ćete prepričavati godinama unaprijed jer ćemo se svi zajedno pitati: "Jesmo li to stvarno došli na koncert ili smo upali na kvartovski tulum, ili možda na bendovsku probu?!"

Vidimo se na svirci! Pripremite se da vas Nova Vrata uz NOVI VAL ostave bez daha... od gušta, i od smijeha!

Nasmijani pozdravi, [Organizacijski tim kluba METROPOLIS  ]

Podijeli događaj: