LISTA ZA LJUBAV, komedija

LISTA ZA LJUBAV, komedija

location-iconTeatar uz more - ljetna scena, Split

LISTA ZA LJUBAV, komedija

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za LISTA ZA LJUBAV, komedija, 17.06.2024. u Teatar uz more - ljetna scena, Split

 

4. sezonu festivala TEATAR UZ MORE na ljetnoj sceni otvara komedija LISTA ZA LJUBAV

Igraju: Branko Ilić, Lara Dragović i Goran Slavić

Prema tekstu Norm Foster-a (“Love list”)

Produkcija: Hercegnovsko pozorište i Teatra Mladih


Jeste li ikada napravili svoju ljubavnu listu?! Jeste li zamišljali kakve bi osobine trebao posjedovati vaš idealan partner/ica?! Šta se događa kada poučeni iskustvima iz bajki žudite za idealnim partnerom, svojim princem na bijelom konju?! Ili svojom princezom?! Da li i u stvarnom svijetu (izvan bajki) zbilja postoji naš “komadić koji nedostaje”, bez mane, jedinstven, skrojen po našoj mjeri?! Ili na kraju iz tog začaranog ljubavnog kruga izlazimo zaljubljeni u ljubav kao nešto naše, ne sasvim savršeno, ali naše biće, biće kod kojeg volimo i one male nesavršenosti, pa najčešće baš one budu razlog da gradimo ljubav.

U današnjem internet svijetu, na različitim portalima možete pronaći niz blogova na temu “Postoji li savršen partner” ili “Mit o princu na bijelom konju”… ali i tekstove “Drage savete” poput “Kako pronaći svog princa na bijelom konju”, pa onda gdje ga pronaći, kako da vam ne “pobjegne” ili testove tipa “Jeste li sposobne pronaći i zadržati svog idealnog partnera”?! Teško je ne primjetiti da je većina ovih tekstova, ako ne i svi, posvećena i obraća se isključivo ženskom dijelu populacije.

“Lista za ljubav” otkriva šta se dogodi kada dva muškarca Bil (Goran Slavić) i Leon (Branko Ilić) upadnu u zamku zvanu Justine (Lara Dragović)-idealna partnerica, java ili san?! Teatar Mladih, Hercegnovsko pozorište i Herceg Fest zakuhali su ovu komediju.

 

Dobrodošli na Teatar uz more!

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.