LevelOne - 80' Golden Hits Live - Apfel Arena Makarska

LevelOne - 80' Golden Hits Live - Apfel Arena Makarska

location-iconApfel Arena, Makarska

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za LevelOne - 80' Golden Hits Live - Apfel Arena Makarska, 09.03.2024. u Apfel Arena, Makarska

LevelOne, osmeročlani koncertni sastav koji izvodi „Tribute to British Golden Hits“ na jako visokom nivou u okviru koncerta pod nazivom „Something happened on the way to heaven“, programski sastavljenom od britanskih izvođača zlatne glazbene ere 70-ih, 80-ih i 90-ih godina. Publika tokom koncerta ima priliku uživati u hitovima izvođača kao što su Queen, Phil Collins, Elton John, Beatles, David Bowie, Simple Minds, Duran Duran, Depeche Mode i drugim najvećim imenima britanske scene, a poneka pjesma sa „B-strane“ uvijek oduševi i najveće obožavatelje. Pet vrhunskih glavnih vokala svojim interpretacijama doprinose iskustvu doživljaja repertoara koji je pripreman sa ogromnim žarom i entuzijazmom te sa iznimnom posvećenosti detaljima, a naši ton i light majstori su tu da sve te detalje istaknu i podignu cjelokupan dojam na jednu još višu razinu..
 

LevelOne band garantira svojim posjetiteljima jedno posebno glazbeno-scensko iskustvo s kojeg zasigurno neće otići ravnodušni!

 

Podijeli događaj: