LAS VEGAS SHOW

LAS VEGAS SHOW

location-iconLauba, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za LAS VEGAS SHOW, 30.03.2019. u Lauba, Zagreb

Las Vegas Show u zagrebačku Laubu 30. ožujka donosi raskoš, vatromet, poznata imena i puno dobre zabave!

Las Vegas Show ekstravaganza stiže po prvi put u zagrebačku Laubu 30. ožujka ove godine! Las Vegas Show napravljen je u maniri klasičnog zabavljačkog showa koji možete naći na napoznatijoj vegaškoj ulici znanoj kao „Strip“, a priprema se već mjesecima.

Vegas show je raskošan, dinamičan, šaren i baziran na repertoaru grupe Swingers koja nosi iskustvo nastupanja u čak deset zemalja. Uz Roberta Marekovića, lidera Swingersa, pjevačica i domaćica showa će biti maestralna Danijela Večerinović. Publiku očekuju poznate melodije, ("New York, New York", "La Bamba", "Crazy Little Thing Called Love", "Viva Las Vegas"...) u raskošnim aranžmanima benda sastavljenog od 11 članova s poznatim gostima koji će uskoro biti najavljeni, a show će oplemeniti plesačice u raskošnim Las Vegas kostimima, vatromet, akrobati, prikladna scenografija, gutači vatre, plesna škola swinga te naravno puna Lauba i sjajna atmosfera.

Showu je podijeljen u šest tematskih dijelova; Rat Pack, Italia, Rock and Roll, Elvis Presley the King, Hollywood, Ivo Robić, a kroz to dinamično glazbeno putovanje vodit će vas Robert Mareković, koji ne samo da je lider banda Swingers nego i cijenjeno radijsko voditeljsko ime. Marko Tolja i Neno Belan nisu slučajno izabrani gosti, Marko Tolja je nadaleko poznat kao izvođač koji u nas najuvjerljivije izvodi repertoar Franka Sinatre, što će se savršeno uklopiti u ovo šareno glazbeno putovanje, dok je Neno Belan kroz svoju karijeru bio vezan uz zvukove ranog rock and rolla. Nakon showa je organiziran i after-party na kojem će DJ biti legendarni Tomo Ricov. 

Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu...
RTL music & The Swingers

Podijeli događaj: