Laku noć lopovi, dobro jutro Dublin

Laku noć lopovi, dobro jutro Dublin

location-iconKino Veli Lošinj, Veli Lošinj

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Laku noć lopovi, dobro jutro Dublin, 15.07.2023. u Kino Veli Lošinj, Veli Lošinj

Nakon velikog uspjeha s predstavom “Profesore, dajte dva“, mladi glumac Matko Elezović postavio je na scenu novu komediju „Laku noć, lopovi - dobro jutro, Dublin“, suvremenu satiru koja se obračunava s uzrocima koji su doveli do najvećeg egzodusa Hrvata u novijoj hrvatskoj povijesti. Duhovito, direktno, satirično, glumac na sceni ironizira korupciju, nepotizam, lopovluk i nesposobnosti političke elite da tome stanu na kraj. Kroz šest likova iz naroda, govori o ljudskim sudbinama na prvi pogled običnih, ali izuzetno dovitljivih ljudi koji ne prezaju pred urnebesnim sredstvima ne bi li opstali u Lijepoj našoj.
Tako imamo priiku upoznati „Lukru“, ženu iz malog otočkog sela čija udruga „Jedno dite više“ organizira tečajeve zavođenja za žene, kako bi se poboljšao natalitet na otocima. Tu su i jedan neobični golman, genije od učenika, zatvorenik koji robija za sve lopove na slobodi te izaslanik Republike Hrvatske kojem se ulizuju svi lokalni dužnosnici. „LAKU NOĆ LOPOVI-DOBRO JUTRO DUBLIN“ predstava je koja će svojim neposrednim i iskrenim humorom od srca nasmijati publiku kao i navesti na razmišljanje.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.