LAJNAP TJEDAN: 'STVARNOST 2.0' - Goran Vugrinec - Stand up comedy

LAJNAP TJEDAN: 'STVARNOST 2.0' - Goran Vugrinec - Stand up comedy

location-iconKlub Sax!, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za LAJNAP TJEDAN: 'STVARNOST 2.0' - Goran Vugrinec - Stand up comedy, 07.06.2018. u Klub Sax!, Zagreb

LAJNAP TJEDAN - PREDSTAVA 4.

Lajnap tjedna najpopularnije domaće grupe stand-up komičara ide dalje i sljedeći je na redu Goran Vugrinec s predstavom "STVARNOST 2.0".ŠTO JE STVARNOST 2.0?
Goranu stvarno drage fore koje dugo nije izvodio, a nestrpljivo čekaju biti ispričane. Riječ je o materijalu koji je pisao i izvodio sredinom svoje osmogodišnje karijere. Brusio ih je i dorađivao brojnim nastupima, pokušajima i pogreškama, i na kraju uzeo najbolje i sve upakirao u svoj DRUGI one man show.

STVARNOST 2.0 donosi drugačiji pogled na svakodnevicu koja se prvi pogled čini nezanimljivom i stresnom. Fore kojima će vas nasmijati govore o zajedničkim životnim anegdotama iz Goranove perspektive u kojoj ćete se sigurno prepoznati.

Dva sata zabave pokrit će sve točke naše stvarnosti - standardno stresnih vožnji taksijem preko internetskog bon-tona do malih stari koje nas vesele u životu poput Kinder Buena i Huga.

Kako Goran doživljava odlazak u Bauhaus ili zašto ne voli vožnju autobusima, saznajte u predstavi STVARNOST 2.0.

---------------------------------------
INFORMACIJE ULAZNICAMA
*ULAZNICE NE PRODAJEMO NA ULAZU*

• Ulaznice možete kupiti ONLINE do dana predstave po cijeni od 40HRK -->
https://www.entrio.hr/event/lajnap-predstavlja-stvarnost-20-goran-vugrinec-stand-up-comedy-5240

• Na dan predstave ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima Entria po cijeni od 50HRK -->
Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7 • Aquarius CD shop, Varšavska 13 • Croatia Records, Bogovićeva ulica 5 • Rockmark, Berislavićeva 13 • Tvornica Kulture, Šubićeva 2 • NLK Kiosk i Aquarius CD shop – Branimir Centar, Kneza Branimira 29

KONTAKT:
091 60 555 69

---------------------------------------
NEMA REZERVACIJA STOLOVA.
Tko prvi njegovo. :)
Vrata se otvaraju od 19h, show kreće u 20h.
Broj sjedećih mjesta je ograničen na 150.
Broj stajaćih mjesta je ograničen na 50.
Molimo da zauzmete jedno mjesto po ulaznici.

---------------------------------------

TKO JE GORAN VUGRINEC?
Dečko s kvarta - simpatičan, duhovit, hiperaktivan. Na stageu baca fore dobre k'o produženi vikend, a kao voditelj zagrijat će ekipu i na karminama.

Ima više od 800 nastupa te stotinjak voditeljskih angažmana. Nastupao je u gotovo svim dijelovima Hrvatske. Sloveniju ponekad posjeti, a odradio je i nastupe u Beogradu i Sarajevu te Mostaru. Priča engleski bolje od velike većine hrvatskih političara, a to je pokazao smijehom publike u Londonu, Cape Townu i Budimpešti. Mogli ste ga uhvatiti i na malim ekranima, na RTL-ovom showu "Klub Smijeha" te "Standupexpressu" na Comedy Centralu Extra.

Više o njemu možete saznati na webu - OVDJE ili pročitati što kažu ljudi koji su ga gledali - OVDJE

Podijeli događaj: