LAJNAP predstavlja: SVE - Goran Vugrinec - BEST OF SPECIJAL

LAJNAP predstavlja: SVE - Goran Vugrinec - BEST OF SPECIJAL

location-iconPučko otvoreno učilište Zaprešić, Zaprešić

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za LAJNAP predstavlja: SVE - Goran Vugrinec - BEST OF SPECIJAL, 10.02.2019. u Pučko otvoreno učilište Zaprešić, Zaprešić

"Vrijeme leti kad se zabavljaš. Ove godine ću obilježiti DESET godina karijere i želim "cenera" proslaviti kak' spada - BEST OF SPECIJALOM. Show s meni najdražim forama, onima s kojima se najbolje osjećam i koje predstavljaju najbolje od mene. Ak' te s tim ne uspijem nasmijati možeš me komotno pobrisati s Facebooka, prestat' pratit na Instagramu i dat Pernaru moju kućnu adresu.

Doleti da se smijemo!"
Goran
ŠTO JE SVE?
Retrospektiva materijala kojeg je Goran pisao tijekom desetgodišnje karijere. I ne samo to, već su fore izbrušene do savršenstva i pomno odabrane te složene u BEST OF SPECIJAL od cca 90 minuta. U ovom showu nećete naći "li-la" ili "možda prođe" fore, već zaista najbolje od Gorana.
Upoznat ćete kako je počeo sa stand-upom, što su mu roditelji rekli na to i kako su sakrili razočaranje. Ispričat će vam kako je biti luzer u školi i pomažu li u tome ortopedske cipele. Podijelit će s vama svoje trikove preživljavanja u digitalnom svijetu i kako se snaći u modernom društvu.

Sve u svemu - 90 minuta najjačih fora Goranove karijere.


INFORMACIJE O ULAZNICAMA
CIJENA ULAZNICA - 40HRK (50HRK na dan predstave)

BALKON:
Preko Entrio sustava - LINK: https://www.entrio.hr/event/lajnap-predstavlja-sve-goran-vugrinec-best-of-specijal-5961


PARTER:
Karte se mogu kupiti od 10 -15 sati u Učilištu(kancelarije) i na blagajni kina od 18-19 sati od 30.01.

TKO JE GORAN VUGRINEC?
Kažu za Gorana - dečko s kvarta, simpatičan, duhovit, hiperaktivan. Na stageu baca fore dobre k'o produženi vikend, a kao voditelj zagrijat će ekipu i na karminama.

Ima više od 800 nastupa te stotinjak voditeljskih angažmana. Nastupao je u gotovo svim dijelovima Hrvatske i regije. Priča engleski k'o materinji, al mu je mama iz Rusije, a to je pokazao smijehom publike u Londonu, Cape Townu, Barceloni i Budimpešti. Mogli ste ga uhvatiti i na malim ekranima, na RTL-ovom showu "Klub Smijeha",  "Standupexpressu" na Comedy Centralu Extra, a često ćete ga naći kako vodi najpopularniji pub kviz u zemlji - KOZa: Kviz općeg znanja.

Više o Goranu možete saznati na njegovom webu - OVDJE ili pročitati što kažu ljudi koji su ga gledali - OVDJE

Podijeli događaj: