LAJNAP predstavlja: 'STVARNOST 2.0' - Stand up comedy - Goran Vugrinec

LAJNAP predstavlja: 'STVARNOST 2.0' - Stand up comedy - Goran Vugrinec

location-iconKlub Sax!, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za LAJNAP predstavlja: 'STVARNOST 2.0' - Stand up comedy - Goran Vugrinec, 27.03.2018. u Klub Sax!, Zagreb

Dok "eGOCentrik" odmara na klupi, a "Upute za život" svaki mjesec oduševe publiku, poželio sam se svog drugog one man showa - STVARNOST 2.0. Pridruži mi se na dva sata odlične zabave uz fore koje samo čekaju da te nasmiju.ŠTO JE STVARNOST 2.0?
Meni stvarno drage fore koje dugo nisam izvodio, a nestrpljivo čekaju biti ispričane. Riječ je o materijalu koji sam pisao i izvodio sredinom svoje osmogodišnje karijere. Brusio sam ih i dorađivao brojnim nastupima, pokušajima i pogreškama, i na kraju uzeo najbolje i sve upakirao u svoj DRUGI one man show.

STVARNOST 2.0 donosi drugačiji pogled na svakodnevicu koja se prvi pogled čini nezanimljivom i stresnom. Fore kojima ću vas nasmijati govore o zajedničkim životnim anegdotama iz moje perspektive u kojoj ćete se sigurno prepoznati.

Dva sata zabava pokrit će sve točke naše stvarnosti - standardno stresnih vožnji taksijem preko internetskog bon-tona do malih stari koje nas vesele u životu poput Kinder Buena i Huga.

Kako doživljavam odlazak u Bauhaus ili zašto ne volim vožnju autobusima, saznajte u predstavi STVARNOST 2.0.

TKO JE GORAN VUGRINEC?
Dečko s kvarta - simpatičan, duhovit, hiperaktivan. Na stageu baca fore dobre k'o produženi vikend, a kao voditelj zagrijat će ekipu i na karminama.

Imam više od 700 nastupa te stotinjak voditeljskih angažmana. Nastupao sam u gotovo svim dijelovima Hrvatske. Sloveniju ponekad posjetim, a odradio sam i nastupe u Beogradu i Sarajevu te Mostaru. Pričam engleski bolje od velike većine hrvatskih političara, a to sam pokazao smijehom publike u Londonu, Cape Townu i Budimpešti. Mogli ste me uhvatiti i na malim ekranima, na RTL-ovom showu "Klub Smijeha" te "Standupexpressu" na Comedy Centralu Extra.

Više o meni možete saznati na moj webu - OVDJE ili pročitati što kažu ljudi koji su me gledali - OVDJE

Podijeli događaj: