LAJNAP predstavlja: 'EGOCENTRIK' - Stand Up Comedy - Goran Vugrinec

LAJNAP predstavlja: 'EGOCENTRIK' - Stand Up Comedy - Goran Vugrinec

location-iconHKD Sušak, Rijeka

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za LAJNAP predstavlja: 'EGOCENTRIK' - Stand Up Comedy - Goran Vugrinec, 30.04.2018. u HKD Sušak, Rijeka

"Bok ekipa,
po prvi put stižem solo u Rijeku i veselim se što ću imati priliku nasmijavati vas puna dva sata! Pridružite mi se i začinite si dan odličnom zabavom. Vidimo se!"
Goc
ŠTO JE EGOCENTRIK?
Gocov prvi samostalni one man show, skromno nazvan "eGOCentrik". Nakon više godina nastupanja, fore su se nakupile, materijal segmentirao i rodila se predstava puna detalja iz svakodnevice za koje niste ni znali da vas mogu nasmijati.
Otprilike dva sata pomno uzgajanih fora, njegovanih brojnim nastupima, ispričanih nevjerojatnom strašću te energijom koja će vas opiti. A ponekad bude i dobro.
Topla preporuka ako patite manjka smijeha, negativnog pogleda na život, sivila realnosti ili kronične depresije.
Program nije primjeren za mlađe od 16 godina.

 

INFORMACIJE O KARTAMA:

• Karte možete kupiti ONLINE OVDJE NA OVOJ STRANICI. :)

• Karte možete kupiti na ENTRIO PRODAJNIM MJESTIMA na lokacijama u Rijeci --> 
• The Beertija, Slavka Krauzteka 12 • Croatia Records, Užarska ul 3 • Dallas Music Shop, Splitska 2a • Autotrans - Rijeka, Riva 2

• Cijena ulaznica --> 40HRK u pretprodaji / 50HRK na dan predstave

TKO JE GORAN VUGRINEC?
Dečko s kvarta - simpatičan, duhovit, hiperaktivan. Na stageu baca fore dobre k'o produženi vikend, a kao voditelj zagrijat će ekipu i na karminama.

Imam više od 700 nastupa te stotinjak voditeljskih angažmana. Nastupao sam u gotovo svim dijelovima Hrvatske. Sloveniju ponekad posjetim, a odradio sam i nastupe u Beogradu i Sarajevu te Mostaru. Pričam engleski bolje od velike većine hrvatskih političara, a to sam pokazao smijehom publike u Londonu, Cape Townu, Braceloni i Budimpešti. Mogli ste me uhvatiti i na malim ekranima, na RTL-ovom showu "Klub Smijeha" te "Standupexpressu" na Comedy Centralu Extra.

Više o meni možete saznati na moj webu - OVDJE ili pročitati što kažu ljudi koji su me gledali - OVDJE.

Podijeli događaj: