LAJNAP predstavlja: 'DOSLOVCE' - Stand Up Comedy - Aleks Curać Šarić

LAJNAP predstavlja: 'DOSLOVCE' - Stand Up Comedy - Aleks Curać Šarić

location-iconKlub Sax!, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za LAJNAP predstavlja: 'DOSLOVCE' - Stand Up Comedy - Aleks Curać Šarić, 13.03.2018. u Klub Sax!, Zagreb

LAJNAP predstavlja: 'DOSLOVCE' - One Man Show kojeg će Aleks Curać Šarić izvesti 13.3. u Klubu SAX!
Show je nazvan 'DOSLOVCE' jer to je poštapalica po kojoj je Aleks poznat pa je bilo samo prirodno da tako nazove svoj novi cjelovečernji show.

Stand up komičar iz Rijeke - Aleks Curać Šarić svoj prvi nastup smatra nastup na open mic večeri u Purgeraju u Zagrebu krajem davne 2006. Danas iza sebe Aleks ima zavidan broj nastupa od kojih je poveći broj održan u Johannesburgu, Londonu, Parizu, Amsterdamu, Budimpešti, Beogradu, u više gradova u Sloveniji i po cijeloj Hrvatskoj. Osim u susjednim državama Aleks svoje nastupe izvodi na engleskom.

Njegov stil najbolje je opisati kao oprezno seciranje muško-ženskih odnosa i svakodnevnih situacija u kojima je blago reći da se Aleks ne snalazi.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.