Kurve, CC, Latex My Ass u Dvorištu Medike!

Kurve, CC, Latex My Ass u Dvorištu Medike!

location-iconDvorište Medike, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Kurve, CC, Latex My Ass u Dvorištu Medike!, 26.06.2021. u Dvorište Medike, Zagreb

Vrućinu i nesnošljivost ljetnih dana je najbolje prikratiti uz dobru dozu pankčine! Znate ono, morate biti na poslu, a misli su vam već na moru. Ili, radije biste bili u siesti nakon ručka umjesto vozili auto do iduće destinacije koju prezirete. Kako bi tome stali na kraj nego uz veselu žurku tri sjajna benda:

KURVE + CC + LATEX MY ASS // 26.6.2021 // Dvorište Medike // 40 kn

U početku bijaše psycobilly bend Latex Willer, potom je bila pauza,a onda su poslije pojedini članovi složi sadašnji projekt Latex My Ass koji vješto kombinira te utjecaje s garažnim punkom i bijesom te pomalo teatralnim nastupima. Svirali su posvuda, a na leđima imaju i novi album kojega još nisu niti uspjeli odsvirati. Ispravljamo nepravdu i večer otvaramo s ovim sjajnim čudacima koji to nisu.

Bandcamp!

CC iliti klasni kolaps nije nepoznanica lokalnoj hc bagri. Politični i poletni koliko i koncertno aktivni dok nema virusa. I dalje je to fina kombinacija hardcore punka uz pokoji thrash metal dio. I njma se zasviralo, pa zašto da ne.

Bandcamp!

Za kraj, Kurve... I kod njih je bilo nekih sitnih izmjena u postavi. Probe su imali redovito i učestalo. Rifove su našiljili na najjače, a izvedba uživo je ono što ih čini sjajnima. Energični d beat r n r iliti distorzije lišena hace pankčina koja leti na sve strane, kao i ljudi koji češće na njihovim svirkama levitiraju nego što stoje čvrsto na tlu. Ovoga puta ne promoviraju novi EP nego peglaju hit za hitom uz pokoju novu kanconu.

Bandcamp!

Satnica: Ulaz: 19.00 // Latex My Ass: 19.30 – 20.00 // CC: 20.15 – 20.45 // Kurve: 21.00 – 21.45 // Kraj: 23.00

__________________

VAŽNO!!!

Sukladno preporukama i odlukama stožera za civilnu zaštitu moramo voditi pisanu evidenciju svih prisutnih (ukoliko preostane karata ), na samom ulazu ćemo vam izmjeriti i temperaturu, te vas molimo na odgovorno ponašanje.

MOLIMO vas za održavanje distance te preporučamo nošenje maski. Ukoliko imate simptome predlažemo da ostanete kod kuće. Hvala na razumijevanju.

Podijeli događaj: