Kupanje na Mrežnici - otvorenje plaže

Kupanje na Mrežnici - otvorenje plaže "Ribiza"

Galović selo, Duga Resa

Ulaznice / usluge / proizvodi Cijena Količina
Vikend ulaznica - OTVORENJE (02 - 03. Srpnja 2022)

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

60.00 kn
Ulaznica uključuje besplatan parking i ulaz na plažu za jedan automobil, osobe u automobile i peseke koji se mogu slobodno kretati po plaži i KUPATTTIII!!. Ulaznica vrijedi za oba dana. Donesite luftiće, dekice, cugu i klopu. Kupajte se u kristalno čistoj rijeci i pazite jedni na druge. Napomena: Imamo nultu toleranciju prema ostavljanju smeća! Ova ulaznica ne uključuje pravo na unos roštilja i pljanje bilo kakve vatre
VIP ulaznica Vikend Ribiza

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

200.00 kn
Ovom ulaznicom osiguravate si rezervaciju drvene klupe uz rijeku Mrežnicu i dozvolu za unošenje vlastitog roštilja. Kad govorimo o unošenju roštilja, ne govorimo o unošenju peke od 100 kilograma, okretanje odojka ili janjca, već standardnog roštilja koji stane u gepek. Na ulazu ćete dobiti kantu za žar i upute na kojem ćete mjestu roštiljati. U cijenu je uključen i besplatan parking za tri automobila sa pripadajućim ljudima i životinjama.
Dnevni boravak & parking na plaži "Ribiza" - Mrežnica

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

35.00 kn
Ova ulaznicom platili ste dnevni parking i boravak na plaži (maksimalno 5 ljudi). Dođete, parkirate i pravac na kupanje!
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Kupanje na Mrežnici - otvorenje plaže "Ribiza", 02.07.2022. u Galović selo, Duga Resa

Nakon napete prošle godine gdje smo dosta toga naučili, i ove godine otvaramo najljepšu plažu na Mrežnici - Ribizu. Pred Vama je najduži uređeni komad riječne obale od 370 metara, sa uređenim ulazima u vodu. Ove godine nažalost bez ugostiteljske ponude, no vjerujemo da ćete se oko toga snaći i sami:) Radno vrijeme plaže je od 10.00 - 20.00. Ako ste zaljubljenik u prirodu i rijeku - ovo je mjesto za Vas. Pesekima svih vrsta je slobodan ulaz i kupanje, zašto smo uredili poseban dio plaže za njih. Rigorozni smo po pitanju održavanja čistoće i poštivanja mira drugih ljudi. Zabranjeno je unošenje prijenosnih zvučnika i glasno nabijanje glazbe, se time ometa boravak drugih gostiju na plaži. Možete rezervirati drvene stolove, u sklopu čega je i mogućnost roštiljanja. Postoji mogućnost organizacije evenata i proslava, na posebno izdvojenom prostoru odmah uz rijeku. Za bilo kakva pitanja pošaljite e-mail i nazovite!