Entrio

KUKU$ / Promocija Glupog Tejpa

KUKU$ / Promocija Glupog Tejpa

Positive Brewery, Zagreb

O događaju

►JEBEŠ KUKU$ KLAN!

Najpoznatiji trap trojac na Balkanu dolazi 05.04. u Positive Brewery premijerno izvesti odlično prihvaćen Glupi Tejp pred zagrebačkom publikom. Pionire novog vala hip-hopa na našim prostorima ne treba puno predstavljati. Od pjesme "Real Slavs" koja je u kratkom vremenu postala internacionalni hit do spota "Bode Miller" koji je u samo 10 dana prešao preko 500 000 pregleda i albuma koji je porušio sve granice trendinga, svima je jasno da su dečki u gasu i da je hype na još ne viđenoj razini. Osim novih pjesama podsjetit će fanove i na starije hitove od kojih mnogi uživaju kultni status.

Još od 2012. godine, Hilj$on Mandela, Goca R.I.P. i iso miki poznati su po svom unikatnom pristupu glazbi te eksperimentiranju s različitim temama i stilovima. Pažnju dobivaju već sa pjesmama “Pusti me na miru”, “PVR€”, “San Andreas”, “Spartanac” “FREND”, “Bez Brige”, “Medalje” i mnogim drugim.

???????????? KONCERT STARTA @ 9:30 SHARP! ????????????

LINKAJ SE S NAMA:
►Facebook KUKU$: bit.ly/kukus_fb
►Instagram KUKU$: bit.ly/kukus_inst
►Glupi Tejp možete preslušati na sljedećem linku: bit.ly/kukus_tejp

►ULAZNICE (50/60/70kn)
U SUSTAVU ENTRIA 50/60 TBA / Na ulazu: 70kn

►WARM UP & WARM DOWN: DJ iso miki
►OFFICIAL AFTER PARTY @ MIKRO (00:00-???) ♥

Koncert organizira Positive Brewery- new place in town!
POSITIVE BREWERY okupljalište je zaljubljenika u vrhunsku glazbu i craft pivo. Pridružite nam se i iznenadite nepce ukusnim pivom proizvedenim u našoj pivovari. Njamiiii! No, ne nudimo samo pivo. Skromno ćemo se, naime, pohvaliti i našim audiovizualnim setupom koji počiva na nevjerojatnom zvuku koji se bez kompromisno širi cijelim prostorom pivovare. Veliki smo ljubitelji sound systema, a to ćete čuti i osjetiti. Ježenje? DA! To je ono za što se morate pripremiti! ????????????