"KRIVI POZIVNI" - Stand-up comedy show Admira Šećkanovića

location-iconOut garden bunker, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za "KRIVI POZIVNI" - Stand-up comedy show Admira Šećkanovića, 23.03.2024. u Out garden bunker, Zagreb

"KRIVI POZIVNI" - Stand-up comedy show Admira Šećkanovića

Pozdrav ljudi, nakon rasprodane premijere u veljači došlo je da ponovimo show!

U prvom premijernom solo showu sabrao sam fore koje pečem od kada sam se počeo baviti stand-up komedijom tj. od 2017. godine, a obzirom da nisam baš sitan, možete zaključiti - puno toga sam ispekao.

U showu ću pričati o sebi i svijetu oko sebe, bez tabua, teme će biti razne, a da biste točno znali koje -

dođite 23.3. na "KRIVI POZIVNI" u Out garden Bunkeru u Zagrebu - "Ilica 16" u 20 sati!

Više o komičaru:

Admir Šećkanović je rođen u Zagrebu i stand-up komedijom se bavi od 2017. godine kada izlazi na prve večeri otvorenog mikrofona. Već krajem te i početkom iduće godine počinje s prvim ozbiljnijim nastupima te 2019. godine postaje stalni član "BIS COMEDY" kolektiva. Od tada do danas ostvaruje mnogobrojne zapažene nastupe diljem Hrvatske po brojnim rasprodanim dvoranama  poglavito kao član postave stand-up showova BIS COMEDY kolektiva - "Sexperiment", "Zovu nas Bosanci", "Oženjeni" i dr.

Krase ga kontradiktorne osobine - on je Bosanac-musliman sa kajkavskim naglaskom, smrknuti veseljak koji će u 90ak minuta showa pretresti sve što mu je zapelo za oko u zadnjih 6 i više godina, a nemojte se iznenaditi ako iskomentira neku stvar koju uoči na licu mjesta - nije mu ni to strano! 

Podijeli događaj: