Kriptovalute i business - okrugli stol

Kriptovalute i business - okrugli stol

Green Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Kriptovalute i business - okrugli stol, 17.10.2017. u Green Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

Bitcoin, blockchain, ICO, kriptovalute... - svi smo barem jednom čuli za njih.

MBA Croatia u suradnji s Vedranom Kajićem orgaizira okrugli stol na temu "Kriptovalute i business", goruća temadanašnjice.

Što je Blockchain i zašto bi mogao postati jako važan? Svake godine dođe neka tehnologija koja obećava i koja bi mogla biti "the next big thing" u IT svijetu. Mnoge od tih tehnologija zažive, kratko budu
popularne i onda odu u ropotarnicu povijesti, a njima se bavi manji dio IT zajednice. Blockchain će – po svemu sudeći – biti jako dugo s nama, iako je teško reći jer je tek zaživio.

Vedran Kajić, diplomirani inženjer računarstva koji se bavi blockchain tehnologijom će nam pobliže objasniti kako funkcioniraju bitcoin bankomati i kako prepoznati područja gdje blockchain tehnologija nudi prednosti!

_________________________________________

Vedran je diplomirao računarstvo na FER-U, a doktorirao na Cardiff University-ju (UK). blockchain tehnologijom se počeo baviti 2012-e godine. Autor je prve decentralizirane igre na Ethereumu (Etherization). Danas radi na ICO-u za decentralizirani freelancing market CryptoTask.