Kozmodrum, promocija albuma u dvorištu Medike!

Kozmodrum, promocija albuma u dvorištu Medike!

location-iconDvorište Medike, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Kozmodrum, promocija albuma u dvorištu Medike!, 25.06.2021. u Dvorište Medike, Zagreb

Ambijentalna mjuza je gotovo uvijek savršeni pejzaž različitih utjecaja u kojem na neki način glazbenici dekonstruiraju pojedini pristup žanru i od istoga rade nešto posve drugačije s početnim uporištem u vlastitom skilu, a nadgradnjom u studiju. Iz jednog se takvoga se pristupa rodio i ovaj projekt, koji uspješno pleše na granici organskog i elektronike. Oni su:

KOZMODRUM, promocija albuma // 25.6.2020 // Dvorište Medike // 45 kn // 20.00h

Kozmodrum je studijski projekt Janka Novoselića, čije se vještine već sada zapisuju u libar suvremene hrvatske bubnjarske povijesti. Osim njega, u projektu sudjeluju sve redom vrsni glazbenici koji mješavinu onoga što rade nazivaju „Organic Dance Music”.

Kada smo spomenuli razradu novoga pristupa, na Kozmodrum su najviše traga ostavili suvremeni izričaji kao post rock, techno, dubstep, house, spora ambijentala i generalni atmosferični minimalizam koji kroji tkivo onoga što momci izvode uživo.

Kao i većina svojih kolega, virusno razdoblje provode u izolaciji studija i marljivo rade na nastavku onoga što su započeli prošlim albumom „Gravity”. Ukoliko su tamo letjeli posvuda, sada to rade još i bolje. Novi treći poredi „self titled” album će se predstaviti publici po prvi puta u arhaičnom dvorištu Medike, na velikoj pozornici, kao preludij u idući sferu benda koja tek dolazi. Poput budućnosti koja je tu, no vječno usporena radi ograničenja koje pandemijska atmosfera nameće. Stoga, opustimo se uz žanrovski ples Kozmodruma!

Satnica:

Ulaz: 19.30 // DJ zagrijavanje: 19.30 – 20.30 // Kozmodrum: 20.30 – 21.45 // DJ odjavljivanje 21.45 – 23.00

___________________

VAŽNO!!!

Sukladno preporukama i odlukama stožera za civilnu zaštitu moramo voditi pisanu evidenciju svih prisutnih (ukoliko preostane karata ), na samom ulazu ćemo vam izmjeriti i temperaturu, te vas molimo na odgovorno ponašanje.

MOLIMO vas za održavanje distance te preporučamo nošenje maski. Ukoliko imate simptome predlažemo da ostanete kod kuće. Hvala na razumijevanju.

Podijeli događaj: