Koprivnica: Ivica Lazaneo -

Koprivnica: Ivica Lazaneo - "Šta ti misliš sa svojim životom?" standup

location-iconDvorana Domoljub (POU Koprivnica), Koprivnica

Odaberi mjesto

Trenutno nemaš ulaznica u košarici

 • Ulaznice / usluge / proizvodi

  Cijena

 • Entrio door

  x{{ cartItem.quantity }}

  {{ cartItem.price }} EUR

  Naknada: {{ cartItem.bookingFeePrice }} EUR

 • Entrio door

  {{ cartItem.ticketType }}

  Pozicija: {{ cartItem.label }}

  {{ cartItem.price }} EUR

  Naknada: {{ cartItem.bookingFeePrice }} EUR

Ulaznice:

{{baseTotal}} EUR

{{total_fee_quantity}}x Naknada :

{{customerFeeTotal}} EUR

Osnovica:

{{baseTotal}} EUR

Popust:

-{{discount}} EUR

Ukupno:

{{shoppingBasketTotal}} EUR

Nije dozvoljeno ostavljanje praznih mjesta

{{ data.lang }}

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Koprivnica: Ivica Lazaneo - "Šta ti misliš sa svojim životom?" standup, 25.04.2024. u Dvorana Domoljub (POU Koprivnica), Koprivnica

IVICA LAZANEO - ŠTA TI MISLIŠ SA SVOJIM ŽIVOTOM? - STAND-UP SHOW U DVORANI DOMOLJUB, KOPRIVNICA - ČETVRTAK 25.04. U 20H

"Šta ti misliš sa svojim životom?" je moj prvi one man show, a u četvrtak 25. travnja u 20h je vrijeme za prvo solo gostovanje u Koprivnici. Dođite u Dvoranu Domoljub i nasmijte se na moj račun... ulaznice plaćati sami!

O showu:

„Šta ti misliš sa svojim životom?“ je rečenica kojom drugi sugeriraju da tvoji dosadašnji izbori i nisu baš bili promišljeni. No ono što je u jednom trenutku izgledalo kao loša odluka kasnije često postane dobra priča i jedinstveno iskustvo. U ovom showu otkrit ću vam kako je bilo odrastati na Braču uz obitelj u kojoj svatko vuče na svoju stranu, (ne)ispunjavati očekivanja okoline te u kakve sam se sve nesvakidašnje situacije zatekao i zbog svoje nepromišljenosti još dublje u njih uvukao. Previše slobodnog vremena daje umu priliku da odluta do mračnih kutaka i čudnih ideja koje bi inače ostale zakopane, no ja ih otkopavam i sa ponosom prezentiram. Što sam sve doživio, preživio i šta mislim sa svojim životom? Ozbiljno se zajebavat i nasmijati vas svojom pričom. Vidimo se!

Cijena ulaznice 10 eura

FIZIČKA PRODAJA ➡ Ghetaldus Optika (Florijanski Trg 12, Koprivnica // Radno vrijeme: Pon - Pet 08-18 / Sub 08-13)
 
 
Ivica Lazaneo -> VIDEO
Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.

INFORMACIJE ➡ [email protected]

SplickaScena

 

Podijeli događaj: