Entrio

Konferencija PR pitch

Konferencija PR pitch

CineStar Zagreb (Branimir centar), 10000, Zagreb

O događaju

PRglas - prvi hrvatski portal posvećen odnosima s javnošću – www.prglas.com organizira 1. konferenciju o PR-u za male i srednje poduzetnike – PR pitch u kinu CineStar Zagreb (Branimir centar) - 4. svibnja 2017., od 9 do 17 sati.

Ako ste se ikada zapitali:
  • kako odnosi s javnošću mogu pridonijeti vašem poslovanju?
  • kako komunikacijom vaših proizvoda, priča ili usluga ostvariti poslovni rast na tržištu?
  • kako pronaći dobru agenciju i savjetnika za odnose s javnošću i druge poslovne suradnike
  • kako zainteresirati medije za malu priču – što novinari očekuju od vas?

4. svibnja 2017. imat ćete priliku vidjeti i naučiti kako to rade PRofesionalci!

Zašto sudjelovati? naučite kako bolje ispričati vašu PRiču, kako predstaviti svoju uslugu ili proizvod, kako postati konkuretniji na tržištu, kako iskoristiti odnose s javnošću u svom poslovanju i kako pronaći dobru agenciju i savjetnika za odnose s javnošću te druge poslovne suradnike.

Teme konferencije: odnosi s medijima; kako zainteresirati medije za vlastitu priču?; uloga odnosa s javnošću u promoviranju proizvoda i usluga; kako osmisliti – PR plan?; društvene mreže u poslovanju malih i srednjih poduzeća; važnost istraživanja tržišta za male poduzetnike; medijski nastup, komunikacijske vještine te osobni PR za male i srednje poduzetnike; kako odabrati pravu agenciju/savjetnika za odnose s javnošću?; i brojne druge.

Konferencija je namijenjena: vlasnicima, menadžerima i djelatnicima malih i srednjih poduzeća, obrtnicima, agencijama i stručnjacima za odnose s javnošću te drugima zainteresiranima.


Više o konferenciji potražite na web stranici: www.prglas.com/prpitch