Konferencija - INVESTIRANJEM DO FINANCIJSKE SLOBODE No. 2

Konferencija - INVESTIRANJEM DO FINANCIJSKE SLOBODE No. 2

Konferencija - INVESTIRANJEM DO FINANCIJSKE SLOBODE No. 2

O događaju

Prijava odnosno registracija za Konferencija - INVESTIRANJEM DO FINANCIJSKE SLOBODE No. 2, 10.10.2023. - 29.10.2023. u Algebra kampus, Zagreb

Nakon uspješno organizirane prve konferencije Investiranjem do financijske slobode, vrijeme je za novi i nezaobilazni event za svakoga tko shvaća važnost kontrole nad vlastitim financijama te kako optimalno njima upravljati jer novac je tu da radi za nas i naše ciljeve kako bismo imali kvalitetniji i sadržajniji život.

Za detalje o programu i rasporedu posjetite stranicu konferencije Investiranjem do financijske slobode No. 2.

Na konferenciji Investiranjem do financijske slobode nastupiti će vrhunski stručnjaci koji će podijeliti praktična iskustva iz svoga djelokruga rada. Sudionici konferencije će putem predavanja i panela steći uvid u jako bitna područja kao što su važnost oporuke i pravna zaštita imovine, kako se na jednostavan način pobrinuti za svoju mirovinu, koje prilike nudi domaće tržište kapitala, kako profitirati od Fintech proizvoda te kako izgleda aktivno investiranje u praksi.

Ako vas zanima odgovor na bilo koju navedenu temu, konferencija je namijenjena upravo Vama. Nemojte ju propustiti jer ćete saznati kako svoj portfelj i prinose održati stabilnim i u ovim nestabilnim vremenima te kako upregnuti novac da više radi za vas. A i najbitnije, networking sa ostalim sudionicima konferencije.

Vidimo se u subotu 30.09. u 10h na Algebra kampusu! 

 

Podijeli događaj: