KONFERENCIJA - INVESTIRANJEM DO FINANCIJSKE SLOBODE

KONFERENCIJA - INVESTIRANJEM DO FINANCIJSKE SLOBODE

KONFERENCIJA - INVESTIRANJEM DO FINANCIJSKE SLOBODE

O događaju

Prijava odnosno registracija za KONFERENCIJA - INVESTIRANJEM DO FINANCIJSKE SLOBODE, 05.11.2022. - 30.11.2022. u Algebra kampus, Zagreb

Konferencija je namijenjena primarno osobama koje shvaćaju važnost kontrole nad vlastitim financijama te kako optimalno njima upravljati kako bi što lakše prebrodili krize, a za dobrih vremena izgradili dugoročnu financijsku stabilnost kroz investiranje. 

Posjetite stranicu konferencije Investiranjem do financijske slobode.

Na konferenciji Investiranjem do financijske slobode nastupiti će vrhunski stručnjaci koji će podijeliti praktična životna iskustva iz svoga djelokruga rada. Sudionici konferencije će putem predavanja i panela steći uvid u analizu trenutnog stanja i budućih trendova iz različitih područja kao što su osobne financije, pasivno i aktivno investiranje, plemeniti metali, nekretnine, dionice/ETF-ovi, Fintech industrija. Poseban svijet investiranja je i kriptoimovina, koja još uvijek traži svoje mjesto na investicijskom horizontu. 

Ako vas zanima odgovor na bilo koju navedenu temu, konferencija je namijenjena upravo Vama. Nemojte ju propustiti jer ćete tamo saznati kako svoj portfelj i prinose održati stabilnim i u ovim nestabilnim vremenima te kako upregnuti novac da radi za vas. A i najbitnije, networking sa ostalim sudionicima konferencije.

Vidimo se uskoro! 

Podijeli događaj: