Konferencija - Investiranje ili aktivno trgovanje?

Konferencija - Investiranje ili aktivno trgovanje?

location-iconHotel International, Zagreb

O događaju

Prijava odnosno registracija za Konferencija - Investiranje ili aktivno trgovanje?, 18.05.2024. u Hotel International, Zagreb

Konferencija pod nazivom Investiranje  ili aktivno trgovanje? u organizaciji edukacijskog portala www.abcdtrading.com uvodi vas u svijet aktivnog trgovanja kroz četiri predavanja:

1.       Kako postići konzistentnost u dnevnom trgovanju pomoću alata Tehničke analize? - Zdenko Grđan

2.       Investiranje ili aktivno trgovanje? - Miroslav Gnjatović

3.       Pregled financijskih tržišta i pozicioniranje uz jednostavne trgovačke strategije  - Ivica Matić

4.       Equiti (predstavljanje tvrtke) – Filip Al Ahmed

Predavanjima će biti obuhvaćeni razni aspekti aktivnog trgovanja koji vam mogu poslužiti kao polazišna točka ukoliko razmišljate o prebacivanju iz pasivnog u aktivno trgovanje. Da biste mogli aktivno sudjelovati u kreiranju trgovačkih strategija potrebno vam je znanje i određeno iskustvo jer su uvjeti na tržištu vrlo složeni, a rizici veliki. Ključ profitabilnosti leži u pravilnom shvaćanju rizika i upravljanju istim.

Predavanja su namijenjena svima koji žele iz prve ruke saznati kako se uključiti u aktivno trgovanje sa raznim financijskim instrumentima – valute, dionice, robe i kripto valute. Bogato iskustvo predavača koji su dugogodišnji trgovci pomoći će vam da shvatite koje prednosti, a koje zamke donosi aktivno trgovanje. Prvim predavanjem pokušat ćemo demistificirati riječ konzistenost u dnevnom trgovanju, odnosno kako pobijediti godišnji prinos ETF-a na dionički Indeks S&P 500 i u tome biti konzistentan. Kroz drugo predavanje planiramo vam pokazati koja je osnovna razlika između investiranja (štednje) i aktivnog trgovanja, te koje su vam mogućnosti dostupne za ulazak u aktivno trgovanje. Trećim predavanjem napraviti ćemo aktualni pregled trendova na financijskim tržištima sa uvodom u primjenu jednostavnih trgovačkih strategija. Za kraj konferencije ostavili smo predstavljanje brokerske tvrtke Equiti koja u ponudi ima vrlo široki spektar instrumenata za trgovanje. Nakon svakog predavanja sudionici će moći postavljati pitanja predavačima vezana uz temu. Ne propustite jedinstvenu priliku i upoznajte svijet aktivnog trgovanja iz perspektive trgovaca sa preko 40 godina iskustva!

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.