Konferencija financijske pismenosti Toni Milun 2.0 - RIJEKA

Konferencija financijske pismenosti Toni Milun 2.0 - RIJEKA

location-iconCinestar Rijeka, Rijeka

Konferencija financijske pismenosti Toni Milun 2.0 - RIJEKA

O događaju

Prijava odnosno registracija za Konferencija financijske pismenosti Toni Milun 2.0 - RIJEKA, 29.09.2023. - 30.09.2023. u Cinestar Rijeka, Rijeka

Predstavljamo Konferenciju financijske pismenosti Toni Milun 2.0 koja će se ove godine održati u četiri grada, a u Rijeci se održava 29. i 30. rujna 2023. 

--> U petak 29. 9. očekuju vas teme namijenjene poduzetnicima, obrtnicima, OPG-ovima te ostalom poslovnom sektoru

--> U subotu 30. 9. pripremamo vam teme namijenjene osobnim i obiteljskim financijama.

Ulaznice se kupuju za svaki dan posebno i osiguravaju pristup svim predavanjima uživo te popust od 20 % na Toni Milun Friends Club godišnju članarinu.

VAŽNA NAPOMENA: U prodaju je pušteno samo 200 ulaznica pa predlažemo da što prije kupite svoje ulaznice kako ne biste ostali bez mjesta.

Tonija Miluna ne treba posebno predstavljati. Njegova lakoća prenošenja znanja, točnost informacija, direktnost i jednostavnost oduševljavaju mnogobrojne pratitelje na društvenim mrežama. Ako još niste upoznali rad Tonija Miluna, u Google tražilicu upišite njegovo ime i odmah će Vam biti jasno zašto je Toni Milun u pravom smislu riječi influencer koji svojim radom stvara dodanu vrijednost društvu.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.