Konferencija ARTUR - Turistički prostor: Grad i regija

Konferencija ARTUR - Turistički prostor: Grad i regija

location-iconThe Westin Zagreb Hotel, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Konferencija ARTUR - Turistički prostor: Grad i regija, 27.03.2014. u The Westin Zagreb Hotel, Zagreb

Društvo arhitekata Zagreba u sklopu projekta Artur (Arhitektura i turizam) nastalog u suradnji s Institutom za turizam, Hrvatskim savjetom za zelenu gradnju, Društvom arhitekata Zadra, Društvom arhitekata Dubrovnika i Društvom arhitekata Istre objavljuje poziv na:

Konferenciju ARTUR

Turistički prostor: Grad i regija

27.03.2014., Hotel WESTIN, Zagreb

Ovogodišnju temu programa ARTUR Turistički prostor: Grad i regija zaključit ćemo završnom konferencijom koja će se održati 27. ožujka 2014. u Hotelu WESTIN, Zagreb.

Posebni gosti konferencije su Agencija KasselKramer, kreativni umjetnički direktor Gijs van den Berg a i Matthijs de Jongh, managing direktor koji će održati prezetnaciju primjera marketinga lokacija, mjesta, gradova, hotela, hostela i događanja. U prezentaciji će prikazati šest različitih projekata agencije koje imaju jednu te istu poveznicu: Privući ljude na određeno mjesto.

Na konferenciji ćemo kroz tri multidisciplinarna panela problematizirati grad i regiju s temama “KREATIVNOST I PARTICIPACIJA”, “ ODRŽIVOST ” te “ AMBIJENTALNA VRIJEDNOST DESTINACIJA” na kojima će godišnju temu ARTUR –a promišljati velik broj uvaženih stučnjaka iz područja arhitekture, dizajna, turizma, ekonomije i drugih relevantnih struka.
Završna konferencija ARTUR također prezentira rezultate okruglog stola održanog u Zagrebu kao i triju radionica u Zadru, Dubrovniku i Puli, koje će biti uvod u diskusiju na temu konferencije Turistički prostor: Grad i regija.
U dvorani Uvertira za vrijeme trajanja konferencije moguće je pogledati predstavljanje programa URBANIZAM OTOKA kroz dvije urbanističke teme Urbanizam otoka/nepoznate destinacije - Urbanistički planovi u sklopu Programa etno eko-sela na otocima Hvaru i Braču, APE d.o.o. i Planirano talijansko naselje Ubli, 30-tih 20.st, Azra Suljić ,Ask atelijer.
Temu odnosa interijera I destiancija predstavit će Sekcija za interijer DAZ-a Robert Križnjak i Martina Križnjak, dipl.ing.arh., voditelji sekcije za interijer posvetivši posebno paćnju problematici difuznih hotela.

Izložba Nedovršene modernizacije/ Segment turizam, vezan uz temu turističke izgradnje i gradova u kojima su se održavale radionice ARTUR, kustosa i voditelja projekta Maroja Mrduljaša i Vladimir Kulića može se pogledati u dvorani Panorama. Projekt NEDOVRŠENE MODERNIZACIJE: Između utopije i pragmatizma koordiniralo je Udruženja hrvatskih arhitekata u sklopu europskog projekta Kultura 2007-2013.

Ovdje preuzmite PROGRAM konferencije te PRIJAVNICU.

Kotizacija obuhvaća:
Sudjelovanje na konferenciji
Osvježenja u stankama
Ručak za vrijeme trajanja konferencije
Materijal konferencije 
Networking

Podijeli događaj: