Koncert: Toni Starešinić; Survival Kit

Koncert: Toni Starešinić; Survival Kit

location-iconklub Azimut, Šibenik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Koncert: Toni Starešinić; Survival Kit, 09.12.2023. u klub Azimut, Šibenik

09.12. subota 21:30h

Toni Starešinić - Survival Kit

Tonija Starešinića bi najbolje mogli opisati kao kreativnu neiscrpnu glazbenu energiju. Klavijaturist, skladatelj, producent, lider space jazz rock sastava Chui i alter soul pop sastava Mangroove, Toni svira i u sastavima Zmaj Orko Star, Tony & Guy, Prirodno stanište, At Ease te prati hrvatsku divu Josipu Lica i svoju suprugu i glazbenu srodnu dušu Željku Je Veux Veverec, aktivno surađuje i s Edom Maajkom, Tomislavom Golubanom i Jazz orkestrom HRTa.

Toni Sklada i producija glazbu za kazalište i televiziju što je dovelo i do njegovog prvog soundtrack albuma Nesreća baziranog na dokumentarnom serijalu Nesreća redatelja Arsena Oremovića. Za vrijeme pandemije Toni je snimio i objavio album Survival kit kao nasljednika albuma Nesreća alo kao puno neovisniji od koncepta soundtracka, Survival kit je postao njegov prvi pravi solo album. Survival kit je osim publike prepoznala i struka pa je album osvojio Rock & Off i Porin glazbene nagrade. Međutim kako je album objavljen za vrijeme pandemije nikad koncertno nije predstavljen. I tako je prošlo par godina dok iskru nije zapalio poziv iz Sofije da Tono dođe predstaviti album u živo na Wrong festivalu u Bugarskoj. Toni je brzo sakupio ekipu od survival kita pa nakon nastupa u Sofiji slijedi i koncertno predstavljanje albuma i u Hrvatskoj.

Toni s ekipom stiže u Azimut u Šibenik 9.12. a uz Tonija na klavijaturama tu su i bubnjar Silvio Bočić, flautisti i klavijaturist Leo Beslać te gitarist Zoran Majstorović. Toni ovom serijom koncerata obilježava i 20 godina od svog prvog koncerta kojeg je održao sa svojim sastavom Mangroove.

 Vidimo se :)

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.