Koncert PRLJAVO KAZALIŠTE -Ususret manifestaciji 25. Susreti za Rudija

Koncert PRLJAVO KAZALIŠTE -Ususret manifestaciji 25. Susreti za Rudija

location-iconSpomenik Seljačkoj buni i Matiji Gupcu, Gornja Stubica

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Koncert PRLJAVO KAZALIŠTE -Ususret manifestaciji 25. Susreti za Rudija, 09.09.2022. u Spomenik Seljačkoj buni i Matiji Gupcu, Gornja Stubica

Prljavci kao uvertira za jubilarno izdanje najvećeg aeromitinga u Hrvatskoj!

Kultni hrvatski band PRLJAVO KAZALIŠTE na jedinstvenoj pozornici kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu u Gornjoj Stubici održati će koncert za pamćenje ususret manifestaciji 25. SUSRETA ZA RUDIJA.

Bend kojeg vole sve generacije ubraja se u najpopularnije glazbene sastave u Hrvatskoj, a ostavio je zamjetan trag u hrvatskoj popularnoj kulturi i glazbi. Prljavci nam dolaze po prvi puta u Gupčev kraj! Poseban ambijent kod Spomenika Matije Gupca lani je privukao na tisuće posjetitelja, a ove godine ulaz se otvara već od 19 h. Družimo se i zabavljamo uz DJ-a Lorenzo.

Ulaznice za koncert će biti dostupne putem online sustava ENTRIO te na prodajnim mjestima (pretprodaja 70,00 kn, a na dan koncerta 90,00 kn).

Prodajna mjesta: KTIC - kulturno turističko informativni centar (Toplička 7, Donja Stubica, radnim danom 8-15 sati); Dvorac Oršić – Muzej seljačkih buna (Samci 64, Gornja Stubica uto- pet: 9-17 sati, a sub-ned 10-18 sati) i Terme Jezerčica, recepcija vodenog parka (Toplička 80, Donja Stubica, svaki dan 8-21 sati)

Svake godine u Gornjoj Stubici u čast Rudolfu Perešinu – Rudiju održavaju se Susreti (aeromiting) bogati sportskim i zabavnim sadržajem. Na desetine tisuća posjetitelja iz cijele Hrvatske u zadnjih godina vidjelo je slijetanja helikoptera, skokove padobranaca i prelete aviona. Uz pravi spektakl na nebu iznad Zagorja, posjetitelje očekuje bogat kulturni i zabavni program uz gastro ponudu, a za one koji nisu još posjetili sam ambijent platoa ispred Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu, moramo napomenuti da uz kulturno povijesni značaj ima i jedan od najljepših pogleda na prekrasne zagorske brege iznad kojih će se u nedjelju 11. rujna odvijati najveći aeromiting u našoj zemlji.

Podijeli događaj: