Koncert Opća Opasnost / Mesap, Nedelišće - 06.07.

Koncert Opća Opasnost / Mesap, Nedelišće - 06.07.

location-iconMesap, Nedelišće, Nedelišće

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Koncert Opća Opasnost / Mesap, Nedelišće - 06.07., 06.07.2024. - 07.07.2024. u Mesap, Nedelišće, Nedelišće

Truck Show Međimurje
05.07. - 07.07.
➖➖➖
Udruga profesionalnih vozača Convoy s ponosom vas poziva na 13. Truck Show Međimurje. Međunarodnu izložbu kamiona sa sportsko-rekreativnim karakterom, koja će se održati od 05. do 07. srpnja 2024. godine na prostoru MESAP-a Nedelišće.

Očekujte nevjerojatnu atmosferu ispunjenu tisućama konjskih snaga i uzbudljivim događajima, uključujući:

Izložbu kamiona: Doživite očaravajuće prizore tuniranih, oslikanih i posebno uređenih veličanstvenih kamiona koji će zasigurno oduševiti ljubitelje cestovnih divova.

Sportska natjecanja: Pružite podršku ekipama muškaraca, žena i djece koje će se natjecati u vuči kamiona, dok se pojedinci bore u uzbudljivom natjecanju obaranja ruke.

Igra iznenađenja za djecu: Neka vaši najmlađi dožive nezaboravnu radost kroz posebne igre i aktivnosti.

Zabavna Igra za posjetitelje: Svi posjetitelji imat će priliku sudjelovati u jedinstvenoj zabavnoj igri koja će dodatno začiniti atmosferu

Koncert Grupe Opća Opasnost: U subotu, 06. srpnja 2024., u dvorani MESAP-a, uživajte u nezaboravnom koncertu grupe Opća Opasnost, uz predgrupu lokalni bend. Ulaz na koncert je besplatan za sve vozače koji će doći kamionima i za sve naše dragocjene sponzore.

Karte za koncert dostupne:
Meta Bar
Gradska Kavana Čakovec
entrio.hr
Cijena:10€

Besplatan american country grah i hell grill: Osjetite okuse autentičnog graha i sočnog roštilja, jer za sve posjetitelje osiguravamo besplatan obrok.

Za tekuća pitanja pobrinut će se
META BAR i GRADSKA KAVANA iz Čakovca🍻🍻

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.