koncert - Ministranti

koncert - Ministranti

location-iconklub Azimut, Šibenik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za koncert - Ministranti, 29.03.2024. u klub Azimut, Šibenik

29.03. petak 21:30

Ministranti!

Ministranti su riječki rock’n’roll bend predvođen Draženom Baljkom - gitarom Leta 3, s Robertom Šušom za mikrofonom, Voljenom Korićem na bubnjevima i Vedranom Vučkovićem na bas gitari. Nastali su 2020. u špici lockdowna u jednoj riječkoj garaži, samoprozvali se Ministrantima i tvrdoglavo odlučili služiti na oltaru “umirućeg” rock’n’rolla.

 Početkom 2022. godine predstavili su se javnosti samoironičnim singlom "Rock je mrtav” kojim su prilično uzburkali javnost, potom hvaljenim singlom “Minuta” čemu je slijedio sjajan live koncert u sklopu video serijala Izvanredne Sjednice.

 Album prvijenac u izdanju nezavisnih diskografskih kuća Mudri Brk i Izvanredni diskograf izbacili su u jesen 2022., pokupili lovorike kritike, osvojili Ri Rock kipić za album godine, bili nominirani za rock album godine na Rock&Off nagradi kao i za najboljeg novog izvođača na regionalnoj nagradi nezavisnih diskografa RUNDA u Beogradu.

 2023. izbacili su i vinilno izdanje albuma “Rock je mrtav”, snimili spot za singl “Indija”, odsvirali sve koncerte i ljetne festivale na koje je Baljak uspio stići od Leta 3 i Eurosonga, nedavno snimili još jedan odličan live za DISKONT TV, a 29.3. nam dolaze ministrirati u Azimut.

 Ulaznice nabavite na Entrio.hr

Vidimo se :)

Podijeli događaj: