Koncert Ansambla LADO u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu

[OTKAZANO] Koncert Ansambla LADO u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu

location-iconHNK Zagreb, Zagreb

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Koncert Ansambla LADO u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, 20.11.2020. u HNK Zagreb, Zagreb

Umjetnici Ansambla LADO vraćaju se na pozornicu Hrvatskog narodnog kazališta gdje će održati cjelovečernji koncert u studenome – svom rođendanskom mjesecu.

Program koncerta sadrži djelić prebogate plesne i pjevne hrvatske baštine koju LADO prikazuje već 71 godinu. U tom periodu održao je više od 5000 koncerata u 50 zemalja svijeta, a u svojoj riznici čuva više od 1200 kompleta izvornih narodnih nošnji, jedinstvenu kolekciju iznimne ljepote i vrijednosti.

U ovom programu nalaze se i dvije praizvedbe – Zvuci s Karašice Duška Topića i Nikaj duže od Miholja, međimuske popevke u obradi Alana Kanskog.

Podijeli događaj: