Entrio

Koncert

Koncert "Adastra" 27/05 @ Metropolis Club

klub Metropolis, Zagreb

O događaju

abilježite u kalendarima 27.05.2017.!
Metropolis club ugostit će poznatu zagrebačku rock grupu Adastra! Nakon dvije godine od zadnjeg održanog velikog koncerta, Adastra se ponovo sprema napraviti svima koji dođu večer za pamćenje. U pitanju nije običan koncert, Adastra će u Metropolis klubu te večeri ujedno imati i koncertnu promociju albuma „Best of Adastra“, uz goste koje ćemo naknadno objaviti!

Adastra je zagrebački bend osnovan 2005. U lipnju 2007. godine objavljen je album prvijenac. Adastrina pjesma „Nabujala rijeka“ prevedena je na engleski te je pod nazivom "Nina" objavljena na kompilaciji Radio Expressa iz Los Angelesa na kojoj se nalaze najnoviji singlovi poznatih svjetskih izvođača. 2007. bend je bio predgrupa poznatom britanskom rock bendu Muse. 2008. godine objavili su pjesmu „Surovi grade i održali veliki prosvjedni koncert protiv nasilja među mladima na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu koji je okupio 15.000 tisuća ljudi. 2011. Adastra je izdala dugoočekivani drugi album „Surovi grade“ koji se našao na prvom mjestu top liste najprodavanijih albuma u Hrvatskoj. Krajem rujna 2015. objavljen je treći album Adastre pod nazivom "Katarza".

Adastrinu kvalitetu i popularnost nije potrebno preispitivati, s obzirom da svi njihovi spotovi broje nekoliko milijuna pregleda. Redovito komuniciraju s fanovima, vrlo su pristupačni i omiljeni zagrebačkoj publici, a i svima ostalima diljem Lijepe Naše. Mislimo da je dovoljno razloga navedeno da budete dio ovog posebnog rock spektakla!

Pretprodajna cijena ulaznice iznosi 30 kn, a na dan koncerta cijene karata iznosit će 40 kn.
Svoju kartu nabavite u Metropolis klubu (šank), Avenija Dubrovnik 10 (preko puta Velesajma) & putem sustava Entrio.hr