Koncert #10za10: Kanda, Kodža i Nebojša

Koncert #10za10: Kanda, Kodža i Nebojša

location-iconklub Azimut, Šibenik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Koncert #10za10: Kanda, Kodža i Nebojša, 04.11.2023. - 05.11.2023. u klub Azimut, Šibenik

04.11. subota 21:30h
Kanda, Kodža i Nebojša

#Azimutovih10 i Kanda, Kodža i Nebojša.

Kanda, Kodža i Nebojša postoje već tridesetak godina. Beogradski bend iza sebe ima cijeli niz abuma.

U Azimut dolaze predstaviti zadnji album "Beton". KKN je kvintet koji čine vokalist Oliver Nektarijević, gitaristi Janko Mostarlić i Nenad Pejović, basist Boško Stanojević te bubnjar Vladan Rajović.

Rekli su o KKN i albumu "Beton":

Ponikao iz srpske generacije X, bend se specifičnim amalgamom fanka, roka, regea, džeza i koječega, i još specifičnijim vokalom Olivera Nektarijevića poprilično razlikovao od ispisnika DD ili Plejboj. KKN i dalje zvuče sveže, koncizno i jezgrovito. Gitare su sirovije, bučnije i direktnije, a Oliverov glas i dalje versatilan, predstavlja odavno definisan identitet benda. - Aleksandar S.Janković, "City Magazin"

Oliverovo gubljenje u maglama i teturanje Jelisejskim poljima do ljubavi, presecaju solo deonice Janka Mostarlića i Nenada Pejovića koji su najviše zaslužni što je KKN od rege, funk benda s početka karijere postao verovatno najbolji gitarski sastav balkanskog podneblja. - Branislav Cvetković, "balkanrock.com"

„Beton“ je, baš poput svojih prethodnika, snimljen na ‘jen-dva-tri’ bez ikakvih studijskih čarobiranja i uljepšavanja, što ga čini upravo savršenim za nadolazeće koncertne izvedbe. Posebno jer na njemu ima dosta pjesama koje na set-listama itekako zaslužuju i naći i zadržati svoje mjesto. - Vedran Harča, "ravnododna.com"
 

Vidimo se :)

Podijeli događaj: