Koncert #10za10: EKV Krug

Koncert #10za10: EKV Krug

location-iconklub Azimut, Šibenik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Koncert #10za10: EKV Krug, 17.03.2023. - 18.03.2023. u klub Azimut, Šibenik

 

17.03. petak 21:30h
EKV Krug

Još jedan od koncerata u sklopu #Azimutovih10.

"EKV Krug" drugi put dolazi pred šibensku publiku, 2019. kada su prvi pud zasvirali u Azimutu koncert je bio rasprodan u rekordnom roku, ma oni su to i opravdali na stage-u.

EKV je ostavila neizbrisiv trag na sceni i srcima publike.

Krug je nastao u proljeće 2006.godine. Osnovan je kao fuzija glazbenika, članova originalne postave Ekatarine Velika sa grupom ljudi koji su više od dva desetljeća na beogradskoj glazbenoj sceni.
Ekatarine Velika ostavila je snažan trag u cjelokupnoj rock sceni i mnogim bendovima je bila uzor u stvaranju. Ovaj koncert je u znak sjećanja na ovaj kultni bend i njegove članove koji su nas prerano napustili.
Motiv „Kruga“ je da održavanje VD-a, Milana, Bojana i Margitu još malo budnima, iako su svjesni njihove nezamjenjivosti, pružaju mogućnost mladim naraštajima koji nisu mogli čuti EKV uživo, da dio tog duha osjete na njihovom koncertu.

Bend o koncertu: „Mi koncerte, upotpunjene i video artom, doživljavamo kao našu privilegiju da gostima na bini, prijateljima i publikom podelimo našu fascinaciju sa svim tim ljudima i njihovim idejama.“

Glazbenici u „Krugu“ su:
Marko Milivojević - bubnjar sa najdužim stažom u EKV-u, koji je u EKV došao 1991. godine i svirao na albumima „Dum dum“ i „Neko nas posmatra“, kao i na live albumu „Kao u snu“.
Dragiša Uskoković Ćima – bas, koji je svirao na albumima „Neko nas posmatra“ i „Kao u snu“ te na velikom broju živih svirki u to vrijeme
Dejan Tomović Tomke – klavijature, bivši član beogradskih Vampira
Nemanja Dašić – vokal i gitara, bivši član beogradskih Vampira.

Vidimo se :)

Podijeli događaj: