Komunikacija kao ključ uspjeha - instant poruke Vs. trajne vrijednosti

Komunikacija kao ključ uspjeha - instant poruke Vs. trajne vrijednosti

Doubletree by Hilton Zagreb, Zagreb

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Komunikacija kao ključ uspjeha - instant poruke Vs. trajne vrijednosti, 03.03.2022. u Doubletree by Hilton Zagreb, Zagreb

Nakon inicijalne faze projekta 2012/2013, projekt 21 put prema uspjehu kreće u novu etapu. Kroz 3 tematske cjeline - Žene u pravnoj profesiji, Žene na start-up i scale-up sceni te Žene u kreativnoj industriji i kulturi, upoznajte neke od najuspješnijih žena Hrvatske.

Kao i u inicijalnoj fazi, i u (n)ovoj etapi projekta želimo dati inspiraciju mladima - studentima završnih godina fakulteta i u fazi ranog zaposlenja, da vjeruju u uspjeh temeljen na predanosti, upornosti, znanju, pravim vrijednostima i vlastitim kvalitetama. Fokusiramo se na ulogu žena u društvu, značaj i ulogu pojedinca, važnost interdisciplinarnosti, uključivosti i različitosti.

Kroz seriju od 15 panela koje će se na različite teme od siječnja do svibnja 2022. održavati svakog četvrtka - via Entrio kanala te uživo u Hilton dvoranama u Zagrebu, otkrit ćemo osobne priče žena koje mijenjaju društvo, grade snagu našeg gospodarstva i utječu na pozitivne promjene. U lipnju 2022. ovu etapu projekta zaokružit ćemo krovnom LeaderSHE konferencijom.

Uz Vedranu Likan, ujedno i inicijatoricu projekta, ko-moderatori panela bit će Natalija Labavić, Manuela Šola i Saša Cvetojević.

Na sedmom panelu a ujedno trećem u okviru tematske cjeline Žene u kreativnoj industriji i kulturi pod nazivom Komunikacija kao ključ uspjeha - instant poruke Vs. trajne vrijednosti moderatoricama Vedrani Likan i Manueli Šoli će se na panelu pridružiti

Angela Buljan Šiber, Ivana Galić Baksa i Majda Žujo.

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Ovaj događaj zahtijeva EU digitalnu covid potvrdu

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Masku za lice je moguće kupiti na mjestu događaja

Propisan razmak između posjetitelja osigurava se sjedenjem i/ili barskim stolovima

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja